Recensies Van Klanten Van Rijschool Tuncay Amsterdam

Dit vertellen de klanten die hun motorrijbewijs bij ons hebben gehaald of motorrijles hebben gevolgd. Tuncay! Motorrijschool Amsterdam

Recensies van onze klanten

Hieronder tref je een overzicht van de laatste recensies die zijn ontvangen op deze website. Alle recensies worden voor de publicatie gecontroleerd door ons op basis van onze richtlijnen

Neo Cheung
UX/UI designer
23-09-2020

Via Google (Maps) bij deze rijschool terechtgekomen. Door de hoge score in verhouding tot andere rijscholen heb ik voor deze rijschool gekozen. Een betere autorijder, meer inzicht, geduld in het verkeer en rust hebben de rijlessen van Tuncay mij opgeleverd.
Werken met Tuncay is erg fijn. Tuncay komt zeer professioneel over. Zeker als ik veel andere rijinstructeurs zie op youtube en op de AVB leslocatie. Een eigenschap van mijzelf is dat ik mijn fouten, dingen die niet goed gingen, problemen etc. graag tot in de details wil uitleggen (hoe het is gegaan). Echter merk ik dat dat soms als verdediging of smoes kan worden gezien wat ergens wel begrijpelijk is.
Zie mijn Google Review :) Medium pakket: perfect ingeschat door Tuncay. Geen extra lessen nodig gehad en niets gecrediteerd.

Nee ik heb niet getwijfeld om een dienst af te nemen bij deze rijschool. Alle lesmaterialen waren in top conditie. Goed rijlesreserveringssysteem. Fijn systeem om lessen te plannen. Notitie: Wat iets duidelijker vermeld mag worden bij het plansysteem: Aangeven dat men alleen plannen voor de AVD of AVB lessen en dat men alleen die beschikbare lessen ziet.

Jasper Sonderen
User Retention Marketeer
18-09-2020

Via mijn huisgenoot ben ik bij deze rijschool terechtgekomen. Hij had bij een andere rijschool gelest en was daar niet tevreden mee. Hij zei: “Kijk, deze rijschool Tuncay heeft enorm veel goede reviews en is om de hoek”. Wilde heel graag leren motorrijden. De sterke Google reviews van (oud-)leerlingen en de verzorgde website hebben me overgehaald om te contacten. Inzicht in de plezieren en gevaren van motorrijden hebben de rijlessen van Tuncay mij opgeleverd. Ik heb het gevoel dat ik verantwoord de weg op kan en me vlot en veilig door het verkeer kan begeven.
Tuncay, je bent een enorm hartelijke man en op de juiste momenten streng en direct. Mij heeft dat enorm geholpen in bezig zijn met de juiste aandachtspunten na het motorrijden. In mijn Google review beschrijf ik ze ook; maar je bent een goede leraar en hebt enorm veel door en weet welke onderwerpen je aan moet tikken. Heb geen negatieve ervaringen gehad.
Ik zal je zelfs aanbevelen in de Achterhoek waar mijn ouders wonen!! Ik twijfelde eerst een beetje over het lessen met 2 personen, maar je weet de aandacht goed te verdelen en hebt in de gaten wat er bij welke leerling gebeurt.

Nee ik heb niet getwijfeld om een dienst af te nemen. Lesmotoren waren iets te klein voor mij ;) maar ze hebben hun werk heel goed gedaan!! Dank voor het lenen van al het materiaal. Heel prettig dashboardsysteem!

Martin van der Sanden
Traffic Manager
15-09-2020

Via Google maps hier terechtgekomen. De goede beoordelingen via Google maps is de reden dat ik Tuncay heb ingeschakeld. Zie mijn beoordeling op Google Maps.
Als zeer prettig ervaren! Alleen maar positief. Zie mijn beoordeling op Google Maps.
Ik zou zeker weten Tuncay bij anderen aanbevelen!

Nee niet getwijfeld om een dienst af te nemen. Prima lesmaterialen en goede lesmotoren! Heel handig dashboardsysteem!

Redmar Poen
Juridisch consultant in de financiële sector
14-09-2020

Via Google bij Rijschool Tuncay terechtgekomen. In de buurt en fijne recencies. De proefles onderstreepte dat. Voertuigbeheersing; weten wat de motor kan en niet kan, wat je veilig kan doen en wat onveilig is. Op de weg geleerd om goed vooruit te kijken en een plan te maken voor o.a. kruispunten, in- en uitvoegen, wegrijden, parkeren. Om vlot te rijden waar nodig.
Erg prettig, betrouwbaar, elke les geleerd (goede feedback!), gezellig en een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Positief; elke les beviel goed, vond het erg leuk en de medecursisten waren ook gezellig en opgewekt. De verhouding theorie (inclusief de handige website) en praktijk is goed. Soms kreeg de andere cursist veel instructies en dat leidde mij wel eens af.
Ik beveel de diensten zeker aan. Goede, professionele rijschool met een vriendelijke, ervaren en kundige instructeur. Misschien kan de proefles iets goedkoper om deze aantrekkelijker te maken (mits al die proeflessen natuurlijk niet het hele schema overhoop halen).

Ik heb niet getwijfeld om een dienst af te nemen. Motoren zijn volgens mij meer dan prima, net als de helmen, handschoenen en jassen. De broeken zijn misschien wat versleten. Erg handige portal, en zou dit zeker aanbevelen als plus!

Joseph Nzi
Cyber Security Expert
08-09-2020

Via Google bij Tuncay terechtgekomen. Ik wilde mijn AVD behalen en daarom heb ik Tuncay ingeschakeld. Ik heb een goede dienstverlening gehad.
Ik ben zeer tevreden en heb veel uitleggen gekregen aan de hand van boeken en schema's verder kan je door middel van hun applicatie duidelijk jouw voortgang bekijken. Duidelijk uitleg, verhalen, meedenken met de medestudenten en overzicht van jouw voortgang.
Ik heb veel uitleg gekregen en we gingen stapsgewijs aan de slag waarmee je een duidelijke beeld krijgt. Ik ben zeer tevreden en ik zal het iedereen aanraden om bij hem te lessen en zeker als je in een keer wilt slagen. Zoek niet verder en begin bij deze rijschool en haal je motorrijbewijs.

Nee ik heb niet getwijfeld om een dienst af te nemen. De les motoren zijn snel en makkelijk te bedienen. Kortom ik vind ze super betrouwbaar en fijn om ermee te rijden. Ja het dashboardsysteem werkt prima.

Francisco Arantes
Business
04-09-2020

Came here through Google search, closest where I live and good ratings. Good ratings from prior students and good experience during trial lesson. Learned better control of the bike, positioning, special maneuvers, how to behave in traffic and overall tips.
It was a really positive experience, always giving me clear directions on where and how to improve. Great experience overall. Really "picky" with mistakes which is great to learn.
I would definitely recommend, great blend of theory and reality.

The packages were good. Bikes were in great condition. Several options for equipment as well in case you dont own any. Yes, the new dashboard is quite clear and user-friendly.

Cheyenne Haatrecht
Politie
30-08-2020

Via Google ben ik hier terechtgekomen. Ik worstelde nergens mee, wilde graag mij motor rijbewijs halen. In een keer al mijn examens gehaald.
Werken met Tuncay was zeer aangenaam. Wij hadden een goede klik. Leuke lessen, duidelijke doelen en uitleg en gelachen.
Ja ik zou Tuncay zeker aanbevelen.

Niet getwijfeld. Prima lesmaterialen. Duidelijk reserveringssysteem!

Muammer Colak
Vrachtwagenchauffeur
27-08-2020

Via internet ben ik ik terechtgekomen bij deze rijschool. Na het lezen van recensies goed gevoel bij gekregen daarna meteen Tuncay ingeschakeld. Ik heb veel ervaring opgedaan tijdens de rijlessen.
Werken met Tuncay was zeer goed. Alles was positief.
Ja zeker ik zou tegen iedereen die motor rijbewijs wil halen die moet Tuncay bellen. Totaal 13 lessen waren genoeg geweest voor de beide examens.

Ik heb niet getwijfeld na het lezen van de recensies op het internet meteen Tuncay gebeld voor een proef les. Zeer goede motoren. Het gebruik van dashboardsysteem is heel handig alles was duidelijk.

Dide Van Eijkel
Marketing manager
23-08-2020

Via Google ben ik bij Rijschool Tuncay terechtgekomen. Ik wilde graag mijn motorrijbewijs halen bij een kleinere rijschool met meer persoonlijke aandacht. Ik heb mijn rijbewijs gehaald binnen gekochte lesuren pakket en voel me zeker op de weg. Tuncay is streng wanneer nodig en let op de kleine dingen waardoor ik altijd het gevoel had maximale uit de les te kunnen halen.
Positief! Duidelijke en eerlijke communicatie. Flexibel in geval dat nodig was. Stipt, heldere communicatie, veel ervaring en maatwerk voor mij als persoon.
Tuncay is een betrouwbare instructeur die je op positieve, leuke maar kritische manier leert rijden. Ik heb uiteindelijk nog 1 losse les bijgekocht op advies van Tuncay. Dat heeft me net dat kleine beetje meer ruimte en rust gegeven om daarna mijn AVD examen ook in 1x te halen.

Geen twijfels gehad. De motor was voor mij prima. Ik had zelf ook alle kleding en helm al aangeschaft. Mocht je die moeten lenen dan is dat mogelijk bij hem. Handig en overzichtelijk dashboardsysteem.

Luc Oude Veldhuis
Data Engineer
17-08-2020

Ik ben hier terechtgekomen via Google reviews en CBR slagingspercentage. Ik ben bij Tuncay begonnen vanwege de goede reviews en goede statistieken. Ik heb geleerd hoe ik echt veilig op een motor moet rondrijden, niet alleen hoe ik het apparaat in beweging krijgen en van A naar B kom. Het snappen hoe andere weggebruikers een motorfiets zien was een hele goede gewaarwording.
Bijzonder gezellig, streng wanneer nodig en gericht op resultaat. Er was altijd ruimte voor een foutje, alles ging opbouwend en alles kan gevraagd worden. Zo maakt hij de motor niet iets onbereikbaars, maar iets wat je langzamerhand steeds beter begint te snappen.
Ik zou Tuncay absoluut aanbevelen als je een geduldige en gemotiveerde docent zoekt, die het allemaal rustig uitlegt en je op je gemakt stelt. Geen opmerkingen over zijn diensten of rijles pakketten.

Geen twijfels gehad om te beginnen bij deze rijschool. Motoren zijn super, kleding is inmiddels weer geupdate, maar was toen ik begon ietwat versleten. Dashboard is eenvoudig, helder en geeft je gelijk een goed overzicht hoe je er voor staat. Vooral de makkelijke manier van reserveren op het moment dat het je uitkomt is super, zo hoef ik Tuncay niet telkens te appen en zijn tijd op te eisen.

Antoine Vorswijk
Begeleider
02-06-2020

Via Google bij Tuncay terechtgekomen. Ik ben direct begonnen omdat ik wou leren motorrijden en me motorrijbewijs wou halen.
Tuncay is goed en ervaren. Ik heb veel over mezelf geleerd tijdens de motorrijlessen.
Ik zou Rijschool Tuncay zeker aanbevelen als jij je rijbewijs wilt halen. Ik heb niet getwijfeld in het begin.

Ik heb het pakket aangeschaft die mij geadviseerd was na mijn proefles. Materiaal en motoren waren goed. Reserveringssysteem was overzichtelijk en erg handig.

Alwin van Sonsbeek
Project Manager ICT
29-05-2020

Via Google ben ik terechtgekomen bij Tuncay. Ik wilde graag mijn motorrijbewijs halen en dat is gelukt.
Tuncay is een super relaxed persoon met veel humor. Elk rijles was iets om naar uit te kijken. Geen enkel rijles heb ik me verveeld en heb veel geleerd binnen een korte tijd.
Ik zou Tuncay zeker aanbevelen. Een pakket inclusief examens is heel handig.

Ik heb na de proefles niet meer getwijfeld en ben begonnen. Materialen zijn perfect op orde. De motoren waren goed, maar ik met 1,93 m lang en brede schouders had een beetje moeite met kijken in de spiegels. Ik voelde me niet onveilig. Het lukte allemaal wel. Het dashboard en zijn internetsyteem is absoluut een aanrader. Erg goed georganiseerd.

Ian Tetteroo
Student
10-03-2020

Ik ben terechtgekomen bij Tuncay via Google en heb de reviews op Google gelezen. De reviews en de prijs waren goed. Dankzij de goede motorrijlessen heb ik mijn beide examens in 1x gehaald.
Tuncay is erg ervaren en kan goed uitleggen. Ik had elders ook een proefles gedaan. Daar werd ik direct op de motor gezet en vond dat niet veilig. Tuncay nam mij goed onder zijn hoede en gaf veel nuttige tips om beter te presteren tijdens de rijlessen.
Ja ik zou Rijschool Tuncay zeker aanbevelen. Hij weet wat belangrijk is en geeft dat door aan je, zodat je er rekening mee kan houden met motorrijden. Moeilijk in te schatten hoeveel lessen je nodig hebt, maar na een proefles krijg je een indicatie wat je goed op weg helpt bij het aanschaffen van een pakket.

Ik heb in het begin niet getwijfeld. Motoren waren goed en zagen er goed uit. Het dashboardsysteem was goed en overzichtelijk. Je kunt van alles bijhouden en zien wat met je rijopleiding te maken heeft.

Heb je vragen waar je de antwoorden niet op kon vinden? Kijk dan eerst in onze FAQ's, anders aarzel je niet en bel, SMS, Whatsapp of mail je ons.

Kom bij ons lessen. Wij staan er klaar voor en hebben er zin in!

Locatie

Celebesstraat 41 B
1094 EN Amsterdam
Google MapsGoogle Maps

Bovengegenoemd adres is een thuisadres en is de startlocatie voor de motorrijlessen. Bezoek op afspraak.

Contact

Telefoon06-24263209
ContactpaginaContactpagina

Lesdagen

Dinsdag t/m zondag
Maandag GESLOTEN

Lestijden

1e les: 09:00 - 11:00
2e les: 11:00 - 13:00
3e les: 15:00 - 17:00
* 4e les: 17:00 - 19:00

* De 4e les is alleen mogelijk van 1 april t/m 31 oktober!

Recensies

Recensies Google
Recensies Facebook

Klantenbeoordeling

5,0
De maximale score is een 5
Gebaseerd op 13 stemmen
Bekijk alle recensies