Recensies Van Klanten Van Rijschool Tuncay Amsterdam

Dit vertellen de klanten die hun motorrijbewijs bij ons hebben gehaald of motorrijles hebben gevolgd. Tuncay! Motorrijschool Amsterdam

Recensies van onze klanten

Hieronder tref je een overzicht van de laatste recensies die zijn ontvangen op deze website. Alle recensies worden voor de publicatie gecontroleerd door ons op basis van onze richtlijnen

Antoine Vorswijk
Begeleider
02-06-2020

Via Google bij Tuncay terechtgekomen. Ik ben direct begonnen omdat ik wou leren motorrijden en me motorrijbewijs wou halen.
Tuncay is goed en ervaren. Ik heb veel over mezelf geleerd tijdens de motorrijlessen.
Ik zou Rijschool Tuncay zeker aanbevelen als jij je rijbewijs wilt halen. Ik heb niet getwijfeld in het begin.

Ik heb het pakket aangeschaft die mij geadviseerd was na mijn proefles. Materiaal en motoren waren goed. Reserveringssysteem was overzichtelijk en erg handig.

Alwin van Sonsbeek
Project Manager ICT
29-05-2020

Via Google ben ik terechtgekomen bij Tuncay. Ik wilde graag mijn motorrijbewijs halen en dat is gelukt.
Tuncay is een super relaxed persoon met veel humor. Elk rijles was iets om naar uit te kijken. Geen enkel rijles heb ik me verveeld en heb veel geleerd binnen een korte tijd.
Ik zou Tuncay zeker aanbevelen. Een pakket inclusief examens is heel handig.

Ik heb na de proefles niet meer getwijfeld en ben begonnen. Materialen zijn perfect op orde. De motoren waren goed, maar ik met 1,93 m lang en brede schouders had een beetje moeite met kijken in de spiegels. Ik voelde me niet onveilig. Het lukte allemaal wel. Het dashboard en zijn internetsyteem is absoluut een aanrader. Erg goed georganiseerd.

Ian Tetteroo
Student
10-03-2020

Ik ben terechtgekomen bij Tuncay via Google en heb de reviews op Google gelezen. De reviews en de prijs waren goed. Dankzij de goede motorrijlessen heb ik mijn beide examens in 1x gehaald.
Tuncay is erg ervaren en kan goed uitleggen. Ik had elders ook een proefles gedaan. Daar werd ik direct op de motor gezet en vond dat niet veilig. Tuncay nam mij goed onder zijn hoede en gaf veel nuttige tips om beter te presteren tijdens de rijlessen.
Ja ik zou Rijschool Tuncay zeker aanbevelen. Hij weet wat belangrijk is en geeft dat door aan je, zodat je er rekening mee kan houden met motorrijden. Moeilijk in te schatten hoeveel lessen je nodig hebt, maar na een proefles krijg je een indicatie wat je goed op weg helpt bij het aanschaffen van een pakket.

Ik heb in het begin niet getwijfeld. Motoren waren goed en zagen er goed uit. Het dashboardsysteem was goed en overzichtelijk. Je kunt van alles bijhouden en zien wat met je rijopleiding te maken heeft.

Heb je vragen waar je de antwoorden niet op kon vinden? Kijk dan eerst in onze FAQ's, anders aarzel je niet en bel, SMS, Whatsapp of mail je ons.

Kom bij ons lessen. Wij staan er klaar voor en hebben er zin in!

Locatie

Celebesstraat 41 B
1094 EN Amsterdam
Google MapsGoogle Maps

Bovengegenoemd adres is een thuisadres en is de startlocatie voor de motorrijlessen. Bezoek op afspraak.

Contact

Telefoon06-24263209
ContactpaginaContactpagina

Lesdagen

Dinsdag t/m zondag
Maandag GESLOTEN

Lestijden

1e les: 09:00 - 11:00
2e les: 11:00 - 13:00
3e les: 15:00 - 17:00
* 4e les: 17:00 - 19:00

* De 4e les is alleen mogelijk van 1 april t/m 31 oktober!

Recensies

Recensies Google
Recensies Facebook

Klantenbeoordeling

5,0
De maximale score is een 5
Gebaseerd op 3 stemmen
Bekijk alle recensies