Recensies Van Klanten Van Rijschool Tuncay Amsterdam

Dit vertellen de klanten die hun motorrijbewijs bij ons hebben gehaald of motorrijles hebben gevolgd. Tuncay! Motorrijschool Amsterdam

Recensies van onze klanten

Hieronder tref je een overzicht van de laatste recensies die zijn ontvangen op deze website. Alle recensies worden voor de publicatie gecontroleerd door ons op basis van onze richtlijnen

Lennart van Holsteijn
Data-analist
11-04-2024

Door te zoeken op Google naar rijscholen in de buurt ben ik bij deze rijschool terechtgekomen. Goede recensies op Google. Ten eerste natuurlijk mijn motorrijbewijs en beide examens in 1x gehaald. Daarnaast voel ik mij nu bekwaam op de motor en ga ik met vertrouwen de weg op.
Zeer positief. Ik vond het heel positief dat hij duidelijk aangeeft wat goed of fout is, dus hij draait er niet om heen. Ook ziet hij snel waardoor oefeningen fout gaan en heeft hij hierbij nuttige tips.
Zeker weten! Dat Tuncay een kundig rij-instructeur is waarbij je goed leert motorrijden.

Nee, na de eerste proefles wist ik dat dit de juiste rijschool voor mij was. De lesmotoren reden goed, geen problemen mee gehad tijdens de lessen. De afbeeldingen met voorbeelden voor de verkeerslessen waren ook nuttig.. Heel handig, je kan hiermee makkelijk lessen boeken, wijzigen en zien wat je lessaldo nog is. Daarnaast is het goed inzichtelijk welke onderdelen je onder de knie moet hebben om het examen te halen.

Kenneth Bentil Mensah
Software Developer
27-03-2024

Ik ben bij deze rijschool terechtgekomen door een aantal Google zoekopdrachten en het lezen van reviews. Ik heb Tuncay ingeschakeld, omdat op het dashboard een puntensysteem wordt gebruikt waarmee de voortgang goed af te lezen is. De rijlessen met meneer Tuncay hebben mij veel inzicht bijgeleerd in het verkeer.
Tuncay is erg geduldig, maar laat mensen niet over zich heen lopen. Deze karakteristiek maakt Tuncay eerlijk. Voor en na de lessen laat hij merken waar het beter kan en wat er al goed loopt. Hij is dus ook niet bang om je te laten weten dat je iets goed (fout) doet. Mijn ervaring met Tuncay is altijd goed geweest, zelfs bij de minder goede lessen. Na de les bespreken wij altijd wat goed en fout gaat en daarmee wist ik gelijk wat ik de volgende lessen moest aanpakken.
Ik zou de diensten van Tuncay zeker bij anderen aanbevelen. Dit komt vooral door de band die je met hem opbouwt tijdens de lessen.

Ik heb niet getwijfeld om een beide delen te behalen bij Tuncay. De motoren rijden lekker en worden goed onderhouden. Daarnaast worden bepaalde aspecten van het motorrijden goed uitgebeeld met behulp van uitgeprinte (verkeers)scenario's. Het dashboard heeft enorm geholpen met het plannen van lessen en examens. Daarnaast wordt er met een puntensysteem aangegeven hoe goed je bent in bepaalde onderdelen met betrekking tot voertuigbeheersing en verkeersdeelname.

Daniel Shaw
Marketing Director
19-02-2024

Came to this drivingschool via Google Search. Good reviews & English speaking. How to ride a motorcycle, plan ahead in traffic and ride independently of others.
Tuncay was excellent throughout the process. As well as being an expert in his field, he was also always very professional and accommodating. You really feel he wants his students to be safe and successful. All positive.
If you're looking to pass your motorbike exams, Tuncay is an excellent teacher and can easily accommodate English speakers.

No hesitation. Bikes were always well taken care of. Really nice system, easy to work with and secure.

Erwin Kuhr
Schipper
16-02-2024

Via internet hier terechtgekomen. Goede recensies en 2 uur lessen achter elkaar. Veel kennis en praktische tips.
Erg fijn, hij is erg duidelijk en kritisch over de juiste punten. Niets negatiefs, topgozer en zeer ervaren in zijn vak.
Zeker, dat je het motorrijden op de goede manier leert van hem. Goede deal voor kwaliteit die je krijgt.

Nee totaal niet De motoren rijden zeer fijn en soepel. Handig en overzichtelijk dashboardsysteem.

Thom Brouwer
Arts
15-01-2024

Ik woon in dezelfde buurt. Behalen van me motorrijbewijs. Veilige kennismaking met de motor en de wegervaring. Vertrouwen om veilig onderweg te kunnen met de motor.
Tuncay is eerlijk en direct met een focus op veiligheid. Dat vond ik erg belangrijk en dat helpt je als kandidaat om snel te leren. Mijn ervaring bij Tuncay was erg positief. Dingen die me bij zijn gebleven van Tuncay. (1) eerlijkheid, dan kan ik beter leren (2) directheid, niet om dingen heendraaien (3) duidelijke communicatie.
100%. Prettige ervaring gehad. Als je iemand zoekt die eerlijk tegen je is en je helpt om te leren, dan is Tuncay perfect. -

- Goed lesmateriaal. Prettig, overzichtelijk eigen lesportal.

Andrei Uldin
Software Engineer
04-01-2024

By friend referral started with the lessons. We had a click, I liked that I can learn how to ride a motorcycle, not how to pass an exam. Safety! Chin up! Look around, look ahead, predict, proccess.
Perfect, no complaints. To be honest there is nothing to complain about, everything what has been said was fair, these were my mistakes and honest feedback. Honest feedback is always good because you can learn from it.
YES, doing that already. I just want to thank you again, I really enjoyed these 9 months :)

No doubs. Material is good. Oh, this is perfect, really convenient, not every school has it and I really like dashboard and self service.

Stef Sas
Makelaar
26-12-2023

Ik ben via google gaan zoeken naar rijscholen in Oost. Eerst heb ik een proefles genomen. Na de les wist ik dat ik geen betere en meer ervaren leraar zou gaan vinden. Een betere veiligheid in het verkeer, zelfvertrouwen en beter verkeersinzicht.
Tuncay is een ervaren instructeur die veiligheid voorop stelt. Hij geeft eerlijke kritiek als dat nodig is, maar wel altijd zo dat je er gelijk van leert. Precies zoals ik vooraf gehoopt had, probeert hij echt het beste in je boven te halen. Naast intensieve lessen ook lol gehad tijdens de lessen. Tuncay probeert alles om je te triggeren als dat nodig is dat vond ik echt top. Geen negatieve ervaringen gehad. Als hij streng was, was dat altijd correct en terecht.
Absoluut! Ik zou zeggen ga lessen bij Tuncay en ervaar het zelf. De jarenlange ervaring en de reviews zeggen eigenlijk al genoeg maar ik raad het je zeker aan!

Nee ik heb niet getwijfeld. De motoren worden goed onderhouden en rijden lekker. Als je zelf geen spullen hebt, heeft Tuncay alles wat je nodig hebt, alles was top geregeld. Dat is echt een slimme zet want je kunt goed je voortgang volgen en snel lessen plannen.

Tommy Bes
Bedrijfsleider
04-10-2023

Ik kom er dagelijks langs, het is praktisch mijn buurman. Ik ben bij Tuncay begonnen met lessen voor de motor omdat ik een lang gekoesterde wens in vervulling wilde laten gaan. De rijlessen hebben geresulteerd in een motorrijbewijs.
Tuncay is heel fijn om mee te werken, hij is ervaren en dat merk je. Hij heeft goed inzicht, en “leest” als het ware je rijgedrag. Hij stuurt aan en geeft goede tips. Ik heb geen negatieve ervaringen gehad. Het hele proces, vanaf kennismaking tot overleg over verzetten van lessen, en vanaf proefles tot examen, ik alles als zeer prettig en positief ervaren.
Zeker, door zijn stijl en manier van lesgeven, door zijn ervaring en inzicht zou ik iedereen Tuncay als rij instructeur aanbevelen.

Nee, na kennismaking was me duidelijk dat ik me op mijn gemak zou voelen tijdens de lessen. Het geboden lesmateriaal, de theorie in het “kantoor”, praktijklessen, de motoren, alles is van goede kwaliteit en voldoet aan de standaarden die nodig zijn om succesvol te zijn. Het Dashboard systeem geeft een praktische en helder overzicht, je kunt zeer gemakkelijk je lessen naar eigen voorkeur plannen, zelfs op zondag(!) het is gemakkelijk om lessen aan te schaffen. En er staat handige informatie over de vaardigheden en kennis die je moet beheersen voor de examens. Ik vind het erg fijn. Ik zou het iedereen aanbevelen.

Dirk Spits
Adviseur/Coach
13-09-2023

Via kennis/vriend (Daniel Shaw) hier terechtgekomen. Motorrijbewijs halen was mijn doelstelling. Beter inzicht, veiligheid en bewustzijn van positie en kwetsbaarheid op de weg hebben de rijlessen van Tuncay mij opgeleverd.
Prettig. Veel ervaring, goede docent. Geen negatieve ervaringen gehad met Tuncay.
Tuncay weet waar hij het over heeft. Als je openstaat voor het leren motorrijden heb je aan hem een hele sterke docent!

Nee ik heb niet getwijfeld. Alle materiaal is in orde. Alles helder.

Nick Popesco
Medisch Biotechnoloog
19-07-2023

Ben via cbr rijschool lijst en Google reviews bij Tuncay rijschool terecht gekomen. Locatie was makkelijk bereikbaar en als je komt met auto was ook redelijk om parkeer plek te vinden. Volgens CBR statistiek had Tuncay’s rijschool hoge slagingspercentage. Daarnaast vielen zijn prijzen binnen mijn budget. Lessen waren altijd leuk, soms frustrerend maar dat lag weer aan mij. Tuncay zoekt altijd een passende uitleg voor elke leerling. Bij AVB les, nam hij je achter om het echt te laten voelen, hoe ver het is mogelijk zonder dat je bv van motor valt. Dat hielp enorm. Uiteindelijk toch in een keer AVB en AVD examens gehaald.
Tuncay is eerlijk en direct. Ja hij kan af en toe streng zijn, maar je merkt het echt dat het nodig was. Maar je kan met hem ook een grapje maken. Mij ervaring met Tuncay was geweldig. Zijn flexibiliteit in les geven helpt aan breed schaal type leerlingen. De concrete feedback wat je kan direct mee nemen. Verder geen negatieve ervaringen.
Ik zou Tuncay zeker aan anderen aanbevelen. Het is goed dat Tuncay verschillende pakketten biedt maar ook losse lessen bundels. Dit maakt mogelijk om soort van gespreid betalen.

Ik heb nooit getwijfeld over door gaan met Tuncay. Te veel voordelen om hem als rijinstructeur te hebben. Motoren zijn in zeer goede staat, vooral als je kijkt hoe studenten ze gebruiken. Het leuk dat twee zelfde motoren zijn met wat verschillende zit hoogtes. Dus als je kort of lang bent, komt het goed uit. De Dashboard is goed overzichtelijk, Tuncay past ook de resultaten van les ook zelfde dag aan. De les plannen is ook heel makkelijk.

Jacco de Weerdt
Consultant
30-06-2023

Via een proefles die mijn vriendin mij cadeau had gegeven. Zij heeft via Google de recensies gecheckt en op basis van alle positieve feedback deze keuze gemaakt. De recensies waren heel goed en na de proefles was ik overtuigd dat Tuncay de instructeur was voor mij. Een nieuwe ervaring (vroeger zelfs geen schakelbrommer gereden) en mijn motorrijbewijs gehaald.
Zeer prettig, goeie instructies en feedback na de les. En Tuncay is streng waar dat nodig is (veel aandacht voor veiligheid). Daarnaast is hij een prettig persoon in de omgang en communicatie.
Jazeker. Als je een vakman wilt die jou de aandacht kan geven met de focus op veiligheid en het beheersen van je motor dan zou ik voor Tuncay kiezen. Prijs/kwaliteit was prima in orde.

Nee. Vanaf mijn proefles was ik overtuigd dat het ging klikken met Tuncay. Prima. Misschien zou een van de twee motoren nog iets hoger kunnen zijn (hoger zadel?) voor mensen van boven de 1m85. Uitstekend. Overzichtelijk en duidelijk + makkelijk om lessen te boeken.

Sander Menke
Software ontwikkelaar
28-06-2023

Hier terechtgekomen via Google. Tuncay stond goed aangeschreven op google. Op basis hier van heb ik een proefles gedaan en voelde het gelijk goed. Genoeg kennis en vaardigheden om veilig motor te rijden.
Ik vond het fijn samenwerken met Tuncay. Hij paste zich aan op het niveau waar ik klaar voor was. Duidelijke doelstellingen. Goede feedback. Geen negatieve ervaringen.
Zeker weten zou ik hem aanbevelen aan anderen.

Na de proefles was ik wel overtuigd. Ik vond het een fijne lesmotor. Jammer dat je niet kon zien in welke versnelling je zat. Maar dit zorgt er wel voor dat je beter luistert naar de motor en bewuster gaat schakelen.

Mohammed Bouaouida
Werkzoekende
27-06-2023

Buiten zag ik Tuncay toevallig les geven verder gekeken via het web. Ik ben bij Tuncay begonnen, omdat ik heel veel goeie verhalen hoorde en ik heb bevestiging gekregen. De rijlessen hebben me alleen maar goeds opgeleverd op elke aspect van het rijden.
Tuncay is een uitstekende Instructeur. Alleen maar positief!
Ik beveel het iedereen aan. Gewoon doen! Pakketten zijn goed over nagedacht.

Geen moment getwijfeld! Motoren zijn helemaal in orde. Dit portalsysteem kunnen veel platformen een voorbeeld aannemen.

Burak Aktas
Ondernemer
22-04-2023

Via internet hier terechtgekomen. Tijdens eerste gesprek kwam Tuncay professioneel, vriendelijk en motiverend over, was voor mij de reden om lessen bij hem te nemen. Veel motor rij-ervaring en rijbewijs :)
Ervaren en professioneel instructeur die veel persoonlijk aandacht geeft. Ik heb geen negatieve ervaringen ervaren.
Ik zou Tuncay zeker aanbevelen, hij is vriendelijk, betrokken en geeft veel persoonlijke aandacht.

Nee niet getwijfeld. Goede materialen. Goed dashboardsysteem.

Severin Sarovic
KYC analist
01-04-2023

Via Google hier geland. Locatie was gelegen, informatieve website en mogelijkheid tot proefles. Hierdoor heb ik voor Tuncay gekozen. Een goed realistisch beeld over het motorrijden. Veel details waar je als rijder rekening mee dient te houden.
Zeer prettig. De stijl van les geven past goed bij hoe ik graag leer. Elke les was leerzaam, informatief en humor op zijn tijd.
Zeker. Een school waar je effectief leert.

Nee ik heb niet getwijfeld om te beginnen bij deze rijschool. Geen fan van de motoren, maar dat is puur omdat ik een groot postuur heb. 10 uit 10. Makkelijk te bedienen en overzichtelijk lesreserveringssysteem.

Arjun Manna
Bestuursadviseur
22-03-2023

Via het internet/online hier terechtgekomen. Ik zocht een bekwame, ervaren rijinstructeur. Veilig en goed rijden heeft het me opgeleverd.
Ontzettend leerzaam en ook duidelijk. Positief waren de onderbouwde kritische punten, de goede lessen en de theoretische uitleg. Ook de gereden routes waren erg waardevol. Negatief eigenlijk niets, als ik iets kan opnoemen is dat tijdens het rijden soms kritiek te vaak wordt herhaalt.
Ik zou het zeker aanbevelen. Ik zou zeggen stop met zoeken en neem Tuncay, beter ga je niet vinden. Veel dank, dit geeft mij handvaten voor het leven tijdens het motorrijden.

Nee niet getwijfeld. Goede motoren. Dashboard was erg handig, dit is zeker aan te bevelen.

Nordin Janssens
Restaurant medewerker
08-02-2023

Via google, dit was de dichtstbijzijnde rijschool voor mij met goede reviews en nieuwe motoren. Is dus voor mij het dichtstbij en de prijs kwaliteit verhouding was erg goed. Een rijbewijs! ;)
Was erg goed, nam alle tijd om het me goed uit te leggen en je zag ook dat hij plezier had in het lesgeven wat het leuker maakte. Alleen maar positief. Streng op de momenten dat het nodig was en er zat altijd wel een complimentje bij.
Zeker! gewoon een goede rijschool waar je waar krijgt voor je geld.

Nee niet getwijfeld. Was goed, altijd netjes onderhouden. Was erg handig, eerst even moeten uitvogelen hoe het allemaal werkte maar daarna was het allemaal makkelijk in gebruik.

Sahin Altinbas
Vrachtwagen chauffeur
02-12-2022

Via Google hier terechtgekomen. Lekker dichtbij huis en goede recensies. Veel geleerd van Tuncay Abi altijd goed voorbereid op examens.
UITMUNTEDE ERVARING. Geen negatieve ervaringen, altijd eerlijk en open geweest alleen maar positief.
Zeker, wil je op de juiste manier je rijbewijs halen is rijschool Tuncay de juiste adres.

Ik heb nooit getwijfeld. Top lesmotoren!! Makkelijk, overzichtelijk en snel rijlesreserveringssysteem.

Katja Mirck
Manager in de logistiek
29-11-2022

Via Google ben ik bij deze rijschool terechtgekomen. Rijschool in de buurt met goeie reviews was de reden dat ik hier ben begonnen. . Mijn rijbewijs! :D maar behalve het papiertje, ook het vertrouwen en het gevoel dat ik veilig de weg op kan hebben de rijlessen van Tuncay mij opgeleverd.
Erg prettig. Ik vond de lessen altijd leuk, maar de uitleg was ook gewoon goed en duidelijk. Hij laat je direct merken of je het goed doet of niet en heeft geduld wanneer het nodig is. Alleen positief. Viel me op dat er veel vrouwen les krijgen bij Tuncay. Ik heb me tijdens zijn lessen nog nooit vreemd gevoeld, anders behandeld of het idee gehad dat ik anders was dan een mens. Dat was op het oefenterrein soms wel anders bij andere rijschoolhouders. Dat nooit als vervelend ervaren, maar toch dikke props voor Tuncay!
Absoluut, als je goed wil leren rijden zeker doen.

Nee ik heb niet getwijfeld. Prima lesmaterialen. Heel handig websysteem.

Victor Boucher
Frontend developer
27-10-2022

Op aanbeveling van een vriend bij deze rijschool begonnen te lessen. Om mijn motorrijbewijs te halen (zonder het hebben van mijn autorijbewijs) heb ik Tuncay ingeschakeld. Vooral enorm veel plezier. Het was altijd erg leerzaam en nuttig, ik voel me nu al erg thuis op de motor.
Ik vond het erg prettig om samen te werken met Tuncay, hij heeft een hart van goud en weet goed wat je nodig hebt. Ik merkte dat Tuncay zich goed aanpast aan de hand van wat je nodig hebt, ik weet dat ik zelf soms best eigenwijs kan zijn, Tuncay speelde hier goed op in voor mijn gevoel en zorgde ervoor dat ik echt wat aan de lessen had.
Zeker weten! Ik ben zelf dus ook bij Tuncay beland op aanbeveling van een vriend, en zou hem bij iedereen aanbevelen. Ik heb zelf behoorlijk veel lessen gekocht (16 voor AVB, 11 voor AVD), dit heb ik gedaan omdat ik echt goed voorbereid beide examens in wou gaan en alles in één keer wou halen (dit is ook gelukt). Daarnaast heb ik nog geen autorijbewijs, waardoor ik veel kennis miste en het gevoel in het verkeer nog helemaal op moest bouwen. Ook zat er behoorlijk wat tijd tussen mijn examens in (door de lange wachttijden bij het CBR), het was fijn om deze periode te overbruggen met voldoende lessen.

Nee ik heb niet getwijfeld om een dienst af te nemen bij deze rijschool. De lesmoteren worden goed onderhouden door Tuncay, ik heb nog nooit problemen gehad met de motor (vanuit een technisch oogpunt) en was altijd erg tevreden hierover. Het dashboardsysteem van Tuncay is enorm handig! Je hebt altijd een mooi overzicht van je huidige status, je geboekte lessen en examens. Het was ook enorm makkelijk om lessen in te plannen en te verschuiven.

Farid Tighlaline
Natuursteen bewerker
02-10-2022

Via Google reviews bij Tuncay terechtgekomen. Vanwege de goede resultaten ben ik bij deze rijschool begonnen. Ik ben voor het AVB en AVD examen in één keer geslaagd.
Als zeer prettig ervaren. Wat ik positief ervaren heb is de eerlijke en directe aanpak tijdens de lessen.
Ik zal Tuncay zeker aanraden, alleen al om zijn deskundigheid.

Er is geen sprake van twijfel geweest. De lesmateriaal was goed. Ja duidelijk en overzichtelijk systeem heeft hij inderdaad.

Senol Ersoy
Hoofdconducteur
21-09-2022

Via via hier terechtgekomen. Ik was zeer tevreden over de proefles. AVD + AVB in ėėn keer geslaagd !!!!!!
Zeer relaxed sfeer. Duidelijk en streng als het moet. Hij heeft kennis van zaken. Zorg dat je totaal open staat om de informatie tot je te nemen., dus gewoon doen wat hij zegt, dan komt het zeker goed.
100%. Zeer prettige samenwerking.

Totaal niet getwijfeld. Alles is goed verzorgd kwa middelen . Top periode gehad. Duidelijk en overzichtelijk.

Derrek Schutman
IT Solution Architect
16-09-2022

Via internet, op Google gezocht en zo ben ik bij Rijschool Tuncay in Amsterdam terechtgekomen. De website was duidelijk, de prijzen goed toegelicht, de feedback online was goed en er was veel flexibiliteit in lestijden. Stap voor stap zijn we door de verschillende elementen gelopen, door de stapsgewijze aanpak in de juiste volgorde merk ik dat de basis erg goed is!
Je bent erg duidelijk in je uitleg, scherp over wat je wil zien en zeker niet wil zien. Je bent goed in het voorkomen van echt gevaarlijke situaties door de basis kennis snel over te brengen. Ik hou van de scherpe aanpak, maar kan me voorstellen dat dit voor sommigen wat confronterend is. Ik heb dit als zeer prettig ervaren, omdat super snel duidelijk is hoe je hoort te handelen en wat goed/fout is. Verder heb ik weinig verbeteringen, je bent altijd netjes op tijd - staat altijd klaar en bent flexibel. Je bent streng, maar dat hoort zo - het is een goede voorbereiding voor het examen. Het online bijhouden van de ontwikkeling is ook erg prettig!
Zeker zal ik hem aanraden aan anderen! Ik heb de lessen als erg prettig en succesvol ervaren! Super bedankt voor alle goede zorgen en begeleiding naar het slagen!

Nee, de pakketten zijn duidelijk, uiteraard kan Tuncay niet voorspellen hoe veel lessen nodig zijn vooraf - maar ik had een goed beeld na wat overleg over de gemiddelde weg. De lesmotor was altijd in goede conditie, en de uitleg van de lessen op de weg was erg goed - duidelijke plaatjes en toelichting. Ja! Erg goed om te zien waar je staat en waar je aan moet werken.

Jonathan de Waart
Fotograaf
25-08-2022

Via Google ben ik bij Tuncay terechtgekomen. De reden waar ik bij Tuncay ben gaan lessen waren als eerst de goeie online reviews. Vervolgens had ik Tuncay gebeld om te informeren naar het hele proces om je rijbewijs te halen en dat voelde goed vanaf moment één. Hij nam de tijd en mij alles in detail goed uit te leggen en na het nemen van de proefles was er voor mijn geen andere mogelijke optie dan om mijn rijbewijs bij rijschool Tuncay te halen, wat is gelukt! De rijlessen van Tuncay hebben mijn niet alleen mijn rijbewijs opgeleverd maar ook het vertrouwen dat ik daadwerkelijk goed en veilig kan deelnamen aan het verkeer en volledig de controle heb over de motor in welke situatie dan ook.
Tuncay is een man die op eerste plaats heel veel liefde heeft voor het rijden, en dat zie je. Door die liefde is het duidelijk dat hij je niet wilt leren motorrijden hoe je door het examen heen komt maar dat hij je echt wilt leren hoe je daadwerkelijk goed motorrijd. En dat is onwijs waardevol om te hebben als leraar. Mijn positieve ervaring met Tuncay is dat hij heel eerlijk met je is en als je iets fout doet dan hoor je het zeker. Ook is hij niet bang om je een beetje het diepe in te gooien (AVB gedeelte). Wat misschien niet helemaal comfortabel aanvoelt in het begin maar daardoor leer je veel sneller en word je juist eerder comfortabel met de motor. Negatieve ervaringen bij Tuncay heb ik oprecht niet gehad.
Ik zou Tuncay 100% aanraden bij anderen. Sterker nog iedereen die uit gesprek ook maar een lichte interesse toont dat zij/hij ooit een motorrijbewijs wilt halen verwijs ik direct naar Tuncay. Verder heeft Tuncay een goed inzicht over de hoeveelheid lessen die je nodig hebt, na de proefles kan hij je een indicatie geven over welk pakket volgens hem het beste zou werken en bij mij klopte dat perfect. Hij probeert je niet extra lessen te verkopen om maar meer lessen te verkopen.

Ik heb niet getwijfeld om te lessen bij Tuncay, na de proefles heb ik direct een lessenpakket aangeschaft. De lesmotor van Tuncay is in mijn ogen een goeie motor om het op te leren, niet te zwaar (gewicht) maar ook niet de lichtste. Niet de krachtigste maar ook zeker niet de zwakste. Een goed midden weg om daarna comfortabel te kunnen rijden op elke andere motor. Het gebruik van het dashboard systeem vond ik erg fijn omdat ik in één oogopslag kon zien hoe het er voor stond en wat de aandachtspunten waren. Die ik dan vervolgens gemakkelijk verder online kon onderzoeken zodat ik het de volgende les hopelijk beter zou doen.

Rolf Willems
Designer
27-05-2022

Ik ben terechtgekomen bij Tuncay via Google. Ik ben bij Tuncay begonnen met rijlessen nadat ik een proefrijles had genomen. Deze was erg goed bevallen, waarna ik graag bij Tuncay verder ging. De rijlessen van Tuncay hebben me niet alleen goed geleerd de motor te besturen, maar ook zeer veel verkeersinzicht gegeven om ook daadwerkelijk veilig te rijden.
Tuncay is een zeer oprecht en eerlijk persoon, die je met respect behandeld. Hij weet ook waar hij het over heeft, en staat open voor reactie en vragen, wat erg prettig is. Mijn ervaringen bij Tuncay waren erg goed. De bekwame indruk die Tuncay achterliet gaf me echt het gevoel in goede handen te zijn, en dit gaf veel vertrouwen.
Ik zou Tuncay zeker aanbevelen aan anderen. Ik denk dat als je goed wilt leren motorrijden in een leerzame omgeving met een bekwame instructeur, je bij Tuncay moet zijn!

Ik heb na de proefles niet meer getwijfeld om bij jullie te lessen. Deze was zeer overtuigend en vooral ook leuk. De motoren waren erg prettig te besturen en gaven ook zeker de indruk goed op te kunnen lessen, zodat je ook echt een 'zware categorie' motor leert rijden. Het gebruik van het dashboard was zeer handig. Het inplannen en annuleren van lessen was makkelijk in gebruik, en vooral de 'open' communicatie doormiddel van het beoordelen van je voortgang was erg prettig. Zo krijg je goed inzicht in je voortgang en sterke en zwakke punten.

Timo Teger
Consultant
23-04-2022

Via een zoektocht op internet hier terechtgekomen. Aangezien Tuncay redelijk goede recensies had op Google en een relatief goedkoop lesaanbod had. De rijlessen hebben mij allereerst geleerd technisch goed te rijden. Daarnaast leert Tuncay je assertief te zijn in het verkeer en je continu goed bewust te zijn van de kwetsbare positie die je inneemt in het verkeer als motorrijder. Je leert ook skills die weer handig zijn als opfrisser in het geval dat je reeds als automobilist aan het verkeer deelnam (bijvoorbeeld ver vooruit kijken).
Tuncay is een goede leraar die niet bang is om te zeggen wat je goed doet, maar ook vooral wat je in zijn ogen nog niet goed onder de knie hebt. Ik heb het werken met Tuncay ervaren als prettig, mijn inziens is hij een goede leraar. Ik heb de indruk dat hij het niet per se nodig vindt om aardig gevonden te worden door zijn studenten. Hij wil je gewoon helpen zodat je zo veilig en goed mogelijk je intrede kan doen in het verkeer als motorrijder. Mijn ervaring met Tuncay is goed, hij heeft - met zijn constructieve feedback die hij altijd durft te geven - me optimaal klaargestoomd voor succesvolle AVB en AVD examens. Hij kan soms wat kortaf en wat pinnig zijn, maar hij is altijd eerlijk en hij past zijn stijl continu aan m.b.t. de leerling die hij op dat moment voor zich heeft.
Ik zou Tuncay zeker aanbevelen, als je een leraar wilt die je goed klaarstoomt voor de gevaren die bij het motorrijden horen.

Nee, niet getwijfeld. Lesmaterialen zijn erg goed, fijne motoren om op te beginnen, erg wendbaar en het materiaal wordt altijd uitgebreid gecontroleerd en in orde gemaakt voordat je je op de openbare weg begeeft. Dit geeft een veilig gevoel. Het dashboardsysteem is extreem eenvoudig in gebruik en zorgt dat je altijd goed op de hoogte bent van waar je staat in je ontwikkeling en wat je situatie is als het gaat om aantal lessen die je gehad hebt en lessen die er nog aan komen.

Daan Van Eijkel
Energie sector
12-01-2022

Via kennissen ben ik bij deze rijschool terechtgekomen. Ik ben hier begonnen omdat ik graag snel en goed wou leren motor rijden. Een rijbewijs en een zeker gevoel op de motor, dat heeft lessen bij Tuncay mij opgeleverd.
Tuncay is een prettige leraar, met oog voor detail en de kwaliteiten van zijn leerlingen. Top ervaring . Duidelijk in communicatie en geduldig. Hij moet stoppen met roken, maar dat weet hij zelf ook ;)
Ja. Ga hierheen voor goede rijlessen. Bedankt Tuncay!

Nee ik heb niet getwijfeld. Motoren waren in goede staat en rijden prettig. Handig les reserveringssysteem.

Victor Bilyk
Engineering Manager
20-11-2021

Searched for rijschool online in the East and found it, I guess in Google maps or in Google search results. Outstanding reviews and then my own expirience at the trial lesson. I learned everything I needed to get my license, but on top of that I actually fixed bunch of a bad habits I had as a car driver.
It was very smooth. Crystal clear communications, lot of help and support. Can’t pinpoint to anything in particular, but I really liked the way you deliver the material. No assumptions, like who might know what, slowly and clearly all the important information, things to look out for, etc.
Definitely. I would pretty much say what I wrote above. No, not really. Everything was cool. Only thing that crosses my mind is that maybe I would have enjoyed having some recommendations for deeper content on the topic of driving motorcycle, like maybe YouTube channels, blogs or something. I was reading and watching a lot in parallel to my lessons, maybe having some curated content on riding tips would be awesome to have. But that might just be me, not sure if everyone is interested in deeper dives into the topic.

No, reviews and my own experience during the test lessons cutted it clear for me. I watched you meticulously checking the bikes in the mornings and I really liked how focused you are on keeping them in a safe and maintained state. Great job! Awesome, it was super easy scheduling lessons myself without having to call you.

Ruhai Ciltas
Autospuiter
06-10-2021

Via Google en zijn internetsite bij deze rijschool terechtgekomen. Omdat je vrij snel kon beginnen met lessen. Geen wachtlijst. Wel leerzaam.
Goed. Positief: 1. Dat hij daadwerkijlijk op alles let. 2. Goede lange uitleg. 3. Hij vraagt het of je het begrepen heeft. Negatieve: 1. Dat hij af en toe te snel boos wordt.
Ik zou Tuncay vanwege zijn goede ervaring wel aanraden. Lessen en pakketten zijn wel aan de bataalbare kant. Want 2 uur lessen voor 90 euro krijg je bijna nergens.

Ja in het begin heb ik wel getwijfeld. Goed onderhouden motoren. Heel makkelijk en simpel systeem. Je kan meteen zien wannneer je kan lessen.

Rutger Van Ee
Technicus Installatie Techniek
29-09-2021

Via Google bij Tuncay terechtgekomen. De rijschool het meeste dichtbij was de reden voor mij. Verkeersinzicht, kwetsbaarheid motor, motor beheersing heeft de rijlessen van Tuncay mij opgeleverd.
Goede ervaring . Tuncay is strikt op tijd, duidelijk, geduldig en heeft veel ervaring in het verkeer en met de motor.
Zeker, goeie rijschool scherp en alert. Aan te raden! Vooraf ingeschatte rijles lessen kwam exact overeen.

Nee ik heb niet getwijfeld om te beginnen. Motors zijn in hele goede staat en snel. Communicatie apparatuur heeft altijd goed gewerkt. Alles is te leen maar hier heb ik verder geen gebruik van gemaakt. Het was even wennen eerste twee drie keer maar verder zeer overzichtelijk en makkelijk in gebruik dashboardsysteem. Zowel mobiel als op laptop.

Stefan Groot
IT Manager
28-09-2021

Via Google recensies hier terechtgekomen. Positieve recensies op Google is de reden dat ik Tuncay heb ingeschakeld. In een keer mijn rijbewijs gehaald!
Alleen maar positieve ervaring. Scherp op de details, plezierig en flexibel.
Zeker aan te raden! Fijne instructeur met veel ervaring, iemand die de fijne kneepjes van het motorrijden goed kan uitleggen!

Nee ik heb niet getwijfeld. Uitstekende lesmaterialen! Goed websysteem!

Dalbir Singh
Schilder
23-09-2021

Via google Ik had een proefles bij hem gedaan en dat beviel goed, vandaar dat ik begonnen ben. Duidelijkheid en nette uitleg.
Heel erg goed, aardig en vriendelijk. Geen negatieve ervaring.
Jazeker aan te bevelen!! Voor mij was het prima zoals Ik het heb gevolgd.

Nee niet getwijfeld. Prima lesmaterialen. Duidelijk systeem.

Farnoosh Farnia
Theatermaker
04-08-2021

Via internet bij Tuncay terechtgekomen. Ik wilden mijn motorrijbewijs halen. Hij is een fijne geduldige en oplettende leraar.
Als heel fijn ervaren. Positief: hij heeft echt aandacht voor je in de lessen, terwijl andere leraren vaak op hun telefoon zitten te kijken tijdens de AVB lessen. Hij stelt je ook op je gemak.
Fijn, oplettend, vele kennis van zaken

Nee, niet getwijfeld na kennismaking en eerste proefles. Fijne motor, wel iets te hoog voor mij (1,65m) als starter. Overzichtelijk en makkelijk systeem.

Toon van Welsem
Innovatie Specialist
14-07-2021

Via Google hier terechtgekomen. Goede en betrouwbare reviews + de locatie was voor mij ideaal. Het volgende heeft de rijlessen mij opgeleverd: Veel verkeersinzicht, groter bewustzijn van de gevaren en je kwetsbaarheid als motorrijder, Vaardigheden om een motor te kunnen besturen. Vertrouwen om de weg op te gaan Uiteindelijk ook veel vrijheid.
Erg prettig. Duidelijke manier van communiceren. Direct en eerlijk, maar wel met humor. Soms streng, maar in mijn optiek is een goede rijinstructeur dat ook. Door je ervaring zie je waar mijn zwakke punten liggen en hebben we daar gericht aan gewerkt, wat resulteerde in een stijle leercurve. Voor mij waren er geen negatieve punten.
Ja absoluut aan te raden.

Nee ik heb niet getwijfeld. Alles was top geregeld, geen klachten. Fijn dat er ook een oortje was waar ik geen last van kreeg aan mijn oor. Ja absoluut, erg overzichtelijk systeem en werkte altijd goed.

Emiel Hagen
Software ontwikkelaar
05-07-2021

Via Google bij Tuncay terechtgekomen. Ik wilde graag mijn rijbewijs snel halen bij een rijschool bij mij in de buurt. Mijn rijbewijs! En genoeg zelfvertrouwen op de motor om met een goed gevoel de weg op te gaan.
Ik heb het al heel positief ervaren. Communicatie was altijd duidelijk, en gingen snel door het materiaal heen. Wat ik heel positief vond was het meedenken om toch mijn rijbewijs te kunnen halen voor de vakantie, terwijl het er eerst op leek dat dat niet ging lukken.
Zeker aan te bevelen, dat je voor een goede prijs, snel je rijbewijs kan halen.

Niet getwijfeld. Motoren rijden heel erg fijn. Licht en wendbaar wat top is om mee te lessen. Dashboard werkt erg goed. Ik had daar op het begin wel mijn twijfels over, want vaak werkt zo iets dan net niet helemaal lekker. Maar jouw dashboard zit goed in elkaar en is overzichtelijk dus dan is het wel echt een meerwaarde.

Annemieke Leek
Content marketeer
03-07-2021

Via google hier terechtgekomen. Goede recensies, dichtbij huis en na een telefonische eerste gesprek leek het voor mij de geschikte leraar. Beseffen wat motorrijden inhoudt, hoe kwetsbaar je bent, dat je moet durven, rust bewaren op de weg, dat je als motorrijder je veiligheid voorop moet stellen waardoor je bijvoorbeeld soms boven de snelheidslimiet moet rijden, en het beheersen van het voertuig.
Heel prettig, veel geduld en uitleg, en concreet de dingen benoemen waar ik mij op moet verbeteren. Daarnaast waardeerde ik het erg dat hij probeert te achterhalen waarom iets niet lukt door zich in je in te leven. Zijn geduld, het meedenken, de vele feedback en altijd to the point vond ik zeer positief. Soms was ik alleen zoekende in hoeverre iets afgekeurd wordt op een examen, wat ik nodig heb om het benodigde niveau in te schatten voor zelfvertrouwen. Tegelijkertijd is hoog inzetten ook altijd goed want veiligheid is het belangrijkste.
Ja! Een geduldige man die goede feedback geeft en je stimuleert waardoor je echt goed leert motorrijden.

Nee ik heb niet getwijfeld om een dienst af te nemen. Motoren waren goed. Lekker veel power en goed onderhouden. Handig website, soms qua gebruiksvriendelijkheid kunnen pagina's wat anders ingericht worden. Maar overall is het allemaal erg duidelijk.

Adam Azis
Verpleegkundige
02-07-2021

Via een vriend ben ik bij deze rijschool terechtgekomen. Ik wou voor mijn motorrijbewijs gaan. Ben nu in staat veilig en verantwoord motor te rijden. Heeft tevens mijn verkeersinzicht verbeterd.
Het is zeer prettig en vertrouwd werken met Tuncay. Tuncay is zeer goed in zijn vak, is kritisch, communiceert rustig en duidelijk, is geduldig en meedenkend, blijft gemotiveerd en heeft een grote gunfactor.
Jazeker is Tuncay aan te raden! Dat ze bij Rijschool Tuncay moeten lessen.

Nee ik heb niet getwijfeld om te beginnen bij Tuncay. Fijne lesmotoren. Fijn systeem.

Gianni Verschaete
Bedrijfsmanager Horeca
24-06-2021

Online via google hier terechtgekomen. Ik heb Tuncay ingeschakeld om mijn A2 motor rijbewijs te upgraden naar het A-rijbewijs. A rijbewijs geslaagd in 1GO.
Aangenaam, heel rustig en neemt zijn tijd om alle aspecten te doorlopen en te focussen op wat beter kan persoonlijk en globaal. Enkel positief, geen klachten. rustige opbouw, persoonlijk contact en evaluatie zijn top.
Zeker en vast, super eenvoudig, goedkoop en hoge kwaliteit van les geven. Terugkomende aspecten en niet gewoon doorgaan naar volgende 'punt" op de lijst maar baseren op vorige lessen en ervaring. Super gebruiksvriendelijke website en overzichtelijke manier om online makkelijk via een agenda lessen in te voeren!

Nee ik heb niet getwijfeld om bij Tuncay te beginnen. Prima motoren, deden het altijd, nooit problemen of slecht onderhoud. Leuk om te zien dat Tuncay ook gewoon alles checkt voorafgaand iedere les. Zeker optimaal gebruik van de website en dashboard. waarbij mogelijk een bijhorende app zou wel leuk zijn. Ik heb nu gewoon een snellink gemaakt naar mijn dashboard, werkt ook prima.

Merijn Verduyn
Interieurarchitect
08-06-2021

Gegoogled en bij deze rijschool terechtgekomen. Ik wilde een motorrijbewijs halen, en uit praktische overwegingen voor deze rijschool gekozen. Ik had een goed gevoel bij de informatie op de website en het contact met Tuncay. Buiten het rijbewijs: inzicht in het verkeer, de positie van de motorrijder, goeie en grondige techniek en bediening van de motor heeft de rijlessen van Tuncay mij opgeleverd.
Tuncay is heel aangenaam in de omgang. Hij geeft opbouwende kritiek en wil je goed en snel verder helpen. Hij geeft ook tips specifiek op jouw situatie, en toont genoeg geduld. Enkel positief. Tuncay schat goed in wat je nodig hebt aan lessen en uitleg, en plant samen met je in wat het verdere verloop is van het leertraject. Dankzij het dashboard weet je ook goed waar je aan toe bent.
Ik zou Tuncay zeker aanraden. Heldere communicatie, stimulerende lessen, opbouwende feedback, persoonlijke aanpak.

Neen ik heb niet getwijfeld, ik wilde mijn motorrijbewijs halen en dat heb ik nu. Prima motoren. Ik heb geen ervaring op andere motoren dus ik kan niet vergelijken, maar dit leken me degelijke machines. Ook positief is dat alle techniek goed uit te leggen was aan de hand van de motor. Perfect dashboardsysteem, zeker een aanrader.

Jos Baan
Data Analist
14-05-2021

Via via bij Tuncay terechtgekomen. Ik heb Tuncay ingeschakeld, vanwege zijn goede recensies en een goede prijs. Ik ben goed voorbereid mijn examens ingegaan.
Tuncay is duidelijk in zijn feedback. Door goed te letten op wat hij zegt ga je goed voorbereid de examens in. Ik vind het prettig om directe duidelijke feedback te krijgen, zodat ik weet wat ik beter moet doen. Verder vond ik de lessen gezellig, vooral met de koffietjes onderweg!
Ik zou Tuncay zeker aanbevelen vanwege zijn duidelijke feedback.

Nee ik heb niet getwijfeld om een dienst af te nemen. Perfect lesmaterialen. Het dashboardsysteem is top. Je kan alles zelf regelen en makkelijk inplannen.

Jasper Geerdes
Advocaat
28-04-2021

Via mond tot mond (via partner) hier terechtgekomen. Het was dicht in de buurt (Amsterdam oost), goede reviews en mooie lesmotors. Ik heb mijn rijbewijs A gehaald.
Tuncay kan helder communiceren en goed uitleggen wat goed en fout gaat. Positief: Tuncay is geduldig en blijft professioneel. Negatief: ik ben een keer gezakt (maar daar dat lag helemaal aan mijzelf en niet aan Tuncay!).
Absoluut een aanrader.

Ik heb getwijfeld tussen een midi- en maxipakket en heb uiteindelijk midi gekozen. Les motoren zijn top! Dashboard is makkelijk te gebruiken en kan het iedereen aanraden.

Fabian Wiebe
Software Engineer
25-04-2021

Google Maps. I looked for schools close by. Good reviews on Google Maps, close by, good impression in trial lesson. Controlling the bike, driving safe, being aware of potential dangers.
Pleaseant experience, Tuncay has a lot of patience although I was a slow learner and did a lot of mistakes. No negatives. Positive is that Tuncay always make sure that the motorbikes are in top condition. During my final exam I experienced that a student from a different school failed because the motorbike was not in order.
Yes, Tuncay is an easy-going motorbike instructor who can also do the lessons in English.

No doubts. I got the recommend teaching materials in English and also trained the theoretical questions on the website - first in English then in Dutch. You could notice that the theory book was not written by a native English speaker. Good. It is nice that you can book lessons on the website by yourself.

Alexander Combe
Logistiek medewerker
15-04-2021

Via Google waarbij de website van Tuncay plus de recensies mij erg aanspraken. Gezien zijn ervaring en dat die streng en rechtvaardig is. Zo leer je echt goed motorrijden, ook in een stad als Amsterdam. Dat ik nu een degelijk beginnende bestuurder bent van het motorvoertuig. Met zijn leerschool kan ik nu goed al die theorie en praktijk uitvoeren op de weg en echt goed leren motorrijden.
Duidelijk, streng en rechtvaardig. Resulteerde in een stijlen leercurve. Zeer positief.
Ik zou hem zeker aanraden, aangezien als je een goede beginnende motorrijder wilt worden leer je de basis van iemand met veel ervaring en iemand die goed, duidelijk kan lesgeven. Tuncay dus. Het is altijd goed om te beginnen met een pakket van 15 lessen (inclusief praktijk examen). Dit zorgt ervoor dat je niet telkens je bezig moet houden met nieuwe lessen betalen etc. Tijdens de lessen kan Tuncay goed inschatten of je klaar bent voor een van de praktijkexamens.

Nee niet getwijfeld om een dienst af te nemen. De Honda is een zeer fijne motor om op te rijden. Schakelt makkelijk en er zijn er twee dus je ervaart nauwelijks verschil als je van motor wisselt. Duidelijk. Aanbeveling.

Ryan Kreijne
Coach en trainer
18-03-2021

Via internet hier terechtgekomen. Ik zocht een rijschool, de website en recensies spraken me aan. Na de proefles voelde het goed. Heeft me veel vaardigheden geleerd en bewust gemaakt van veel zaken. Motorbeheersing en manoeuvreren als motorrijder in het verkeer. Een andere instelling en rijstijl tov autorijden.
Prettig. Vakkundig en uitdagend op de juiste momenten. Fijn in de omgang. Echt het gevoel dat hij het beste met je voor heeft. Hoge standaard, kwaliteitslessen, waardoor de examens meevielen. Veel oog voor detail.
Zeker zou ik de diensten aanbevelen.

Getwijfeld met aantal lessen. Groter pakket, zeker de tweede keer. Op advies losse lessen gekocht. Corona maakt het uiteraard moeilijk. Top materialen. Dashboardsysteem is aan iedereen aan te raden.

Youssef Bounjouaa
Planning
18-12-2020

Via Google ben ik bij deze rijschool terechtgekomen. Ik wilde AVD lessen dichter bij huis nemen nadat ik mijn AVB in Rotterdam had afgerond. Ik heb ontzettend veel geleerd over kijkgedrag, houding en verkeersregels. Het werd snel duidelijk dat de motor besturen maar een klein onderdeel is van motorrijden. Het echt veilig kunnen rijden en op de juiste manier heb ik van Tuncay geleerd.
Meedenkend, relaxed en duidelijk. Helpt met z’n eigen spullen uitlenen (bijv motorjas in de winter), wat ik ook erg heb gewaardeerd. Positief in het algemeen. Had een goede klik. De relaxte stijl, maar duidelijk/streng wanneer nodig, werkte goed voor mij als persoon. Enige kleine minpunt vind ik de discussie over mijn schoenen (hoge zwarte Nike waterdicht). Je had op de examendag, vlak voor m’n examen, twijfels of ze goedgekeurd zouden worden. Ik had m’n eerste AVD examen al op die schoenen gedaan zonder problemen. Ik begreep dus niet waarom je dat zo laat nog een punt maakte. Als iemand al wat zenuwachtig is, dan helpt dat niet.
Ik zou Tuncay sterk aanbevelen bij anderen. Goede prijs/kwaliteit, relaxte maar duidelijke stijl van lesgeven en iemand die echt aandacht voor je heeft. Hij gelooft sterk in zijn leerlingen is erg meelevend naar een examen toe. Rijles pakketten zijn zeker aan te raden. Daarna mogelijk lessen los toe te voegen indien nodig.

Nee, geen twijfels gehad om een dienst af te nemen. Lesmotoren waren altijd in topstaat. Nooit enige problemen mee gehad. Fijne motoren. Prima reserveringssysteem.

Adrian Ivanescu
IT Support Engineer
08-12-2020

Came here via Google and good reviews. I was looking for an English speaking instructor. When I enrolled Tuncay's classes I haven't had any idea about motorcycles and I've learned a lot about driving techniques and maneuvers.
From my point of view - we've had a good working experience. My experience at Tuncay was good and I am happy about my choice since I've passed my AVB and AVD exams on my first try.
I would recommend Tuncay for any expat looking for an English speaking instructor.

I haven't hesitated to purchase the driving lessons package. The motorcycles are well maintained. The dashboard system is intuitive and easy to use.

Karl Giesriegl
Typograaf, schrijver, eigenaar van een verhalenvertelcafe (Mezrab)
17-11-2020

Via internet ben ik terechtgekomen bij Tuncay. Goede recencies in de buurt. Ik had niet een keer het gevoel dat ik niets had geleerd. Elke keer kwam ik met nieuwe kennis uit een les. Ik voelde me altijd uitgedaagd maar nooit onveilig.
Tuncay is rustig, op de juiste moment streng, ontzettend positief (ik zou dat niet kunnen met ons sukkels), hij past zich individueel aan de leerling aan (dus denkt mee), en wat hij heel erg goed doet is motiveren als je het nodig hebt. Hier heb ik een antwoord die ik als positief als ook negatief heb ervaren: hij ziet alles :-)
Pffff, tuurlijk - hij is de beste! (ik laat de mensen gewoon de recensies zien - en in het bijzonder die van mij, die ik zo ga schrijven). Dank Tuncay. Ik heb er ontzettend van genoten. Ik ben überhaupt niet zenuwachtig de volgende keer op een motor te stappen. Ik voel me helemaal veilig en goed voorbereid op mijn motorleven. (ik ga wel je stem in het oortje missen)

Nope, ik heb niet getwijfeld! Prima motoren. Ik wil eigenlijk precies zo eentje voor mij kopen. Trouwens, vet goede website, Tuncay. Ik bouw zelf websites, maar die van je is super professioneel. Als je mij nu zou vragen wat ik zou willen verbeteren - geen idee.

Isidoor van Esch
Fotograaf
12-11-2020

Via mijn vrienden Laurens S en Marc H hier bij deze rijschool terechtgekomen. Mijn vrienden waren erg positief over de rijschool van Tuncay. Ik ben in één keer geslaagd.
Erg fijne lessen en zegt waar het op staat. Eerlijk als het niet goed is en eerlijk als het wel goed is. Waardevolle kritiek! Erg prettige lessen gehad met waardevolle adviezen.
Ik zou Tuncay zeker aanraden en dan vertel ik dat ik en 2 andere vrienden allemaal in 1 keer geslaagd zijn. Bedankt voor de lessen!

Nee ik heb niet getwijfeld of ik een dienst wou afnemen. Top lesmateriaal, geen oude motoren maar goed materiaal. Overzichtelijk software waarmee men werkt.

Ellen Spreeuwenberg
Psycholoog
05-11-2020

Via Google bij Tuncay gekomen. Ik wou mijn motor rijbewijs halen. Daarnaast les mogelijkheden in weekend en later op de dag was mogelijk. Mijn motorrijbewijs en veel rijplezier hebben de rijlessen mij opgeleverd!!
Tuncay is prettig, hij is direct en eerlijk en geeft duidelijke uitleg. Het was voornamelijk leuk, alleen de AVB pylonnen kon ik na een tijd niet meer zien, maar dat was meer mijn eigen frustratie!
Ja ik zou de diensten van deze rijschool zeker een ieder aanbevelen! Fijne rijschool en met veel flexibiliteit en leuke, professionele lessen.

Ik heb niet getwijfeld om een dienst af te nemen. Fijne lesmaterialen en goede motoren om mee te lessen! Heel handig reserveringssysteem!

Henrique Guimaraes
Investor
04-11-2020

I came to this drivingschool because a recommendation. I want to get my A motor license. I learned all the necessary things to successfully pass the exam.
Great professional lessons. All positive. Always aiming for the best possible performance with clear and straightforward guidelines.
Yes I will absolutely recommend everyone. Top professional and excellent value.

I didn't hesitate at all. Bikes are in great condition. Nice software. Clear, easy to use and intuitive.

Arber Sylejmani
Software Developer
03-11-2020

Came here trough Google maps. I read great reviews in Google and I liked our trial lesson. Watching! I cannot emphasise this enough, he keeps telling me to always watch and be alert and I find that very useful.
Tuncay is very knowledgable and obviously experienced. It does feel like his standards are higher than the exam but once he tells you you're ready, you are ready! My experiences with Tuncay were very good, I always looked up to the next lesson and I know I will not feel as safe as having him talking to my ear via the radio and showing my mistakes :)
Get your lessons with Tuncay and you won't be disappointed!

I didn't have a hesitation to purchase a service from Tuncay, after the trial lessons I always felt confident! Even with almost a year pause from the first few lessons. The engines are in great shape and Tuncay really takes care of them. The gloves (before Corona) could have been renewed a bit. The dashboard system is top. I can highly recommend it, easy to navigate and do what needs to be done. I would recommend that when you book a lesson, in the calendar, you could see which other days you have a lesson (so you don't book two lessons in the same day and hour) :)

Yannick Hiensch
Consultant
17-10-2020

Hier terechtgekomen via Google (Maps). Ik heb gezocht op locatie en was specifiek op zoek naar een rijschool die open was op zondag, zodat ik mijn lessen beter kon combineren met werk/studie en niet alles op de zaterdag aan zou komen. Ik heb het gevoel dat ik op een voor mij persoonlijk goed tempo de onderdelen van het rijden heb kunnen leren, maar belangrijk ook tussendoor een leuke tijd heb gehad op de motor.
Heel positief. Zoals zojuist ook in de Google review aangegeven weet Tuncay vaak op de goede momenten de goede tips te geven als (nieuwe) dingen niet helemaal goed gaan. De sfeer is daarnaast heel ontspannen, maar wel gericht op het leren van nieuwe vaardigheden. Ik heb de lessen altijd als nuttig en zeker ook leuk ervaren, wat in ieder geval voor mij persoonlijk de ideale mix is om snel nieuwe dingen te leren. Verder geen negatieve ervaringen.
Zou Tuncay absoluut aanbevelen. Als je op een professionele maar ook zeker leuke wijze je rijbewijs wilt halen moet je bij Tuncay zijn.

Eigenlijk niet getwijfeld: de reviews waren positief (veel reviews, allemaal hoge scores, veel verschillende mensen en verspreid over meerdere jaren), de prijzen waren volgens mij marktconform, openingstijden en locatie sloten aan bij wat ik zocht. Motoren zijn top en goed onderhouden. Bepaalde broeken met name zijn denk ik wel zo'n beetje aan vervanging toe, maar ze zijn prima bruikbaar in de huidige staat en ook nog wel veilig. Werkte goed, ook leuk om te zien hoe snel je de updates van een les had verwerkt in de scores. Overzicht van geplande lessen, facturen etc. is ook fijn om te kunnen zien.

Kim Vloet
Product manager
05-10-2020

Via Google bij deze rijschool terechtgekomen. Omdat Tuncay les gaf op zondag ben ik bij hem begonnen. Veel kennis en ervaring. En voor alle examens in een keer geslaagd.
Hij heeft een prettige manier van lesgeven. Duidelijk en rechtvaardig. Werkte bij mij goed. Alleen maar positief. Duidelijk en veel kennis.
Jazeker zou ik Tuncay bij anderen aanbevelen. De pakketten zijn netjes geregeld. Ik had 15 lessen plus 2 examens. Daarbij nog 5 lessen gekocht in een los pakket. Dit komt precies uit wat Tuncay in het begin meteen adviseerde!

Nee ik heb niet getwijfeld om een dienst af te nemen. Motoren super fijn. Ik heb altijd gebruik gemaakt van een jas, de rest had ik zelf. Maar was altijd goed geregeld. Heel fijn en overzichtelijk portal. Alles word helemaal bijgehouden qua niveaus, examens, afspraken etc.

Joachim Burrica Salvador
Marketeer
29-09-2020

Via Google hier terechtgekomen. Goede recensies! Met een veilig gevoel leren motorrijden.
No nonsense, geduldig en recht door zee stijl van les geven. Absoluut positief. Veel geduld, methodisch, ruimte voor eigen inbreng, humor en passie voor het vak, duidelijk dat je leerlingen goed wilt opleiden.
De beste prijs-kwaliteit verhouding van Amsterdam. Vooral nadruk op met vertrouwen de weg op. Geen opmerkingen.

Ik heb 4 scholen versleten voordat ik hier kwam. De prijs ligt iets hoger maar dat betaalt zich vele malen terug door de kwaliteit. Top motoren. Het reserveringssysteem. Ja, zeker een aanrader, maakt alles veel efficiënter. Soms reageert het systeem langzaam.

Neo Cheung
UX/UI designer
23-09-2020

Via Google (Maps) bij deze rijschool terechtgekomen. Door de hoge score in verhouding tot andere rijscholen heb ik voor deze rijschool gekozen. Een betere autorijder, meer inzicht, geduld in het verkeer en rust hebben de rijlessen van Tuncay mij opgeleverd.
Werken met Tuncay is erg fijn. Tuncay komt zeer professioneel over. Zeker als ik veel andere rijinstructeurs zie op youtube en op de AVB leslocatie. Een eigenschap van mijzelf is dat ik mijn fouten, dingen die niet goed gingen, problemen etc. graag tot in de details wil uitleggen (hoe het is gegaan). Echter merk ik dat dat soms als verdediging of smoes kan worden gezien wat ergens wel begrijpelijk is.
Zie mijn Google Review :) Medium pakket: perfect ingeschat door Tuncay. Geen extra lessen nodig gehad en niets gecrediteerd.

Nee ik heb niet getwijfeld om een dienst af te nemen bij deze rijschool. Alle lesmaterialen waren in top conditie. Goed rijlesreserveringssysteem. Fijn systeem om lessen te plannen. Notitie: Wat iets duidelijker vermeld mag worden bij het plansysteem: Aangeven dat men alleen plannen voor de AVD of AVB lessen en dat men alleen die beschikbare lessen ziet.

Jasper Sonderen
User Retention Marketeer
18-09-2020

Via mijn huisgenoot ben ik bij deze rijschool terechtgekomen. Hij had bij een andere rijschool gelest en was daar niet tevreden mee. Hij zei: Kijk, deze rijschool Tuncay heeft enorm veel goede reviews en is om de hoek. Wilde heel graag leren motorrijden. De sterke Google reviews van (oud-)leerlingen en de verzorgde website hebben me overgehaald om te contacten. Inzicht in de plezieren en gevaren van motorrijden hebben de rijlessen van Tuncay mij opgeleverd. Ik heb het gevoel dat ik verantwoord de weg op kan en me vlot en veilig door het verkeer kan begeven.
Tuncay, je bent een enorm hartelijke man en op de juiste momenten streng en direct. Mij heeft dat enorm geholpen in bezig zijn met de juiste aandachtspunten na het motorrijden. In mijn Google review beschrijf ik ze ook; maar je bent een goede leraar en hebt enorm veel door en weet welke onderwerpen je aan moet tikken. Heb geen negatieve ervaringen gehad.
Ik zal je zelfs aanbevelen in de Achterhoek waar mijn ouders wonen!!

Ik twijfelde eerst een beetje over het lessen met 2 personen, maar je weet de aandacht goed te verdelen en hebt in de gaten wat er bij welke leerling gebeurt. ', 'Nee ik heb niet getwijfeld om een dienst af te nemen. Lesmotoren waren iets te klein voor mij ;) maar ze hebben hun werk heel goed gedaan!! Dank voor het lenen van al het materiaal. Dashboard is makkelijk te gebruiken en kan het iedereen aanraden.

Martin van der Sanden
Traffic Manager
15-09-2020

Via Google maps hier terechtgekomen. De goede beoordelingen via Google maps is de reden dat ik Tuncay heb ingeschakeld. Zie mijn beoordeling op Google Maps.
Als zeer prettig ervaren! Alleen maar positief. Zie mijn beoordeling op Google Maps.
Ik zou zeker weten Tuncay bij anderen aanbevelen!

Nee niet getwijfeld om een dienst af te nemen. Prima lesmaterialen en goede lesmotoren! Heel handig dashboardsysteem!

Redmar Poen
Juridisch consultant in de financiële sector
14-09-2020

Via Google bij Rijschool Tuncay terechtgekomen. In de buurt en fijne recencies. De proefles onderstreepte dat. Voertuigbeheersing; weten wat de motor kan en niet kan, wat je veilig kan doen en wat onveilig is. Op de weg geleerd om goed vooruit te kijken en een plan te maken voor o.a. kruispunten, in- en uitvoegen, wegrijden, parkeren. Om vlot te rijden waar nodig.
Erg prettig, betrouwbaar, elke les geleerd (goede feedback!), gezellig en een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Positief; elke les beviel goed, vond het erg leuk en de medecursisten waren ook gezellig en opgewekt. De verhouding theorie (inclusief de handige website) en praktijk is goed. Soms kreeg de andere cursist veel instructies en dat leidde mij wel eens af.
Ik beveel de diensten zeker aan. Goede, professionele rijschool met een vriendelijke, ervaren en kundige instructeur. Misschien kan de proefles iets goedkoper om deze aantrekkelijker te maken (mits al die proeflessen natuurlijk niet het hele schema overhoop halen).

Ik heb niet getwijfeld om een dienst af te nemen. Motoren zijn volgens mij meer dan prima, net als de helmen, handschoenen en jassen. De broeken zijn misschien wat versleten. Erg handige portal, en zou dit zeker aanbevelen als plus!

Joseph Nzi
Cyber Security Expert
08-09-2020

Via Google bij Tuncay terechtgekomen. Ik wilde mijn AVD behalen en daarom heb ik Tuncay ingeschakeld. Ik heb een goede dienstverlening gehad.
Ik ben zeer tevreden en heb veel uitleggen gekregen aan de hand van boeken en schema's verder kan je door middel van hun applicatie duidelijk jouw voortgang bekijken. Duidelijk uitleg, verhalen, meedenken met de medestudenten en overzicht van jouw voortgang.
Ik heb veel uitleg gekregen en we gingen stapsgewijs aan de slag waarmee je een duidelijke beeld krijgt. Ik ben zeer tevreden en ik zal het iedereen aanraden om bij hem te lessen en zeker als je in een keer wilt slagen. Zoek niet verder en begin bij deze rijschool en haal je motorrijbewijs.

Nee ik heb niet getwijfeld om een dienst af te nemen. De les motoren zijn snel en makkelijk te bedienen. Kortom ik vind ze super betrouwbaar en fijn om ermee te rijden. Ja het dashboardsysteem werkt prima.

Francisco Arantes
Business
04-09-2020

Came here through Google search, closest where I live and good ratings. Good ratings from prior students and good experience during trial lesson. Learned better control of the bike, positioning, special maneuvers, how to behave in traffic and overall tips.
It was a really positive experience, always giving me clear directions on where and how to improve. Great experience overall. Really "picky" with mistakes which is great to learn.
I would definitely recommend, great blend of theory and reality.

The packages were good. Bikes were in great condition. Several options for equipment as well in case you dont own any. Yes, the new dashboard is quite clear and user-friendly.

Cheyenne Haatrecht
Politie
30-08-2020

Via Google ben ik hier terechtgekomen. Ik worstelde nergens mee, wilde graag mij motor rijbewijs halen. In een keer al mijn examens gehaald.
Werken met Tuncay was zeer aangenaam. Wij hadden een goede klik. Leuke lessen, duidelijke doelen en uitleg en gelachen.
Ja ik zou Tuncay zeker aanbevelen.

Niet getwijfeld. Prima lesmaterialen. Duidelijk reserveringssysteem!

Muammer Colak
Vrachtwagenchauffeur
27-08-2020

Via internet ben ik ik terechtgekomen bij deze rijschool. Na het lezen van recensies goed gevoel bij gekregen daarna meteen Tuncay ingeschakeld. Ik heb veel ervaring opgedaan tijdens de rijlessen.
Werken met Tuncay was zeer goed. Alles was positief.
Ja zeker ik zou tegen iedereen die motor rijbewijs wil halen die moet Tuncay bellen. Totaal 13 lessen waren genoeg geweest voor de beide examens.

Ik heb niet getwijfeld na het lezen van de recensies op het internet meteen Tuncay gebeld voor een proef les. Zeer goede motoren. Het gebruik van dashboardsysteem is heel handig alles was duidelijk.

Dide Van Eijkel
Marketing manager
23-08-2020

Via Google ben ik bij Rijschool Tuncay terechtgekomen. Ik wilde graag mijn motorrijbewijs halen bij een kleinere rijschool met meer persoonlijke aandacht. Ik heb mijn rijbewijs gehaald binnen gekochte lesuren pakket en voel me zeker op de weg. Tuncay is streng wanneer nodig en let op de kleine dingen waardoor ik altijd het gevoel had maximale uit de les te kunnen halen.
Positief! Duidelijke en eerlijke communicatie. Flexibel in geval dat nodig was. Stipt, heldere communicatie, veel ervaring en maatwerk voor mij als persoon.
Tuncay is een betrouwbare instructeur die je op positieve, leuke maar kritische manier leert rijden. Ik heb uiteindelijk nog 1 losse les bijgekocht op advies van Tuncay. Dat heeft me net dat kleine beetje meer ruimte en rust gegeven om daarna mijn AVD examen ook in 1x te halen.

Geen twijfels gehad. De motor was voor mij prima. Ik had zelf ook alle kleding en helm al aangeschaft. Mocht je die moeten lenen dan is dat mogelijk bij hem. Handig en overzichtelijk dashboardsysteem.

Luc Oude Veldhuis
Data Engineer
17-08-2020

Ik ben hier terechtgekomen via Google reviews en CBR slagingspercentage. Ik ben bij Tuncay begonnen vanwege de goede reviews en goede statistieken. Ik heb geleerd hoe ik echt veilig op een motor moet rondrijden, niet alleen hoe ik het apparaat in beweging krijgen en van A naar B kom. Het snappen hoe andere weggebruikers een motorfiets zien was een hele goede gewaarwording.
Bijzonder gezellig, streng wanneer nodig en gericht op resultaat. Er was altijd ruimte voor een foutje, alles ging opbouwend en alles kan gevraagd worden. Zo maakt hij de motor niet iets onbereikbaars, maar iets wat je langzamerhand steeds beter begint te snappen.
Ik zou Tuncay absoluut aanbevelen als je een geduldige en gemotiveerde docent zoekt, die het allemaal rustig uitlegt en je op je gemakt stelt. Geen opmerkingen over zijn diensten of rijles pakketten.

Geen twijfels gehad om te beginnen bij deze rijschool. Motoren zijn super, kleding is inmiddels weer geupdate, maar was toen ik begon ietwat versleten. Dashboard is eenvoudig, helder en geeft je gelijk een goed overzicht hoe je er voor staat. Vooral de makkelijke manier van reserveren op het moment dat het je uitkomt is super, zo hoef ik Tuncay niet telkens te appen en zijn tijd op te eisen.

Antoine Vorswijk
Begeleider
02-06-2020

Via Google bij Tuncay terechtgekomen. Ik ben direct begonnen omdat ik wou leren motorrijden en me motorrijbewijs wou halen.
Tuncay is goed en ervaren. Ik heb veel over mezelf geleerd tijdens de motorrijlessen.
Ik zou Rijschool Tuncay zeker aanbevelen als jij je rijbewijs wilt halen. Ik heb niet getwijfeld in het begin.

Ik heb het pakket aangeschaft die mij geadviseerd was na mijn proefles. Materiaal en motoren waren goed. Reserveringssysteem was overzichtelijk en erg handig.

Alwin van Sonsbeek
Project Manager ICT
29-05-2020

Via Google ben ik terechtgekomen bij Tuncay. Ik wilde graag mijn motorrijbewijs halen en dat is gelukt.
Tuncay is een super relaxed persoon met veel humor. Elk rijles was iets om naar uit te kijken. Geen enkel rijles heb ik me verveeld en heb veel geleerd binnen een korte tijd.
Ik zou Tuncay zeker aanbevelen. Een pakket inclusief examens is heel handig.

Ik heb na de proefles niet meer getwijfeld en ben begonnen. Materialen zijn perfect op orde. De motoren waren goed, maar ik met 1,93 m lang en brede schouders had een beetje moeite met kijken in de spiegels. Ik voelde me niet onveilig. Het lukte allemaal wel. Het dashboard en zijn internetsyteem is absoluut een aanrader. Erg goed georganiseerd.

Ian Tetteroo
Student
10-03-2020

Ik ben terechtgekomen bij Tuncay via Google en heb de reviews op Google gelezen. De reviews en de prijs waren goed. Dankzij de goede motorrijlessen heb ik mijn beide examens in 1x gehaald.
Tuncay is erg ervaren en kan goed uitleggen. Ik had elders ook een proefles gedaan. Daar werd ik direct op de motor gezet en vond dat niet veilig. Tuncay nam mij goed onder zijn hoede en gaf veel nuttige tips om beter te presteren tijdens de rijlessen.
Ja ik zou Rijschool Tuncay zeker aanbevelen. Hij weet wat belangrijk is en geeft dat door aan je, zodat je er rekening mee kan houden met motorrijden. Moeilijk in te schatten hoeveel lessen je nodig hebt, maar na een proefles krijg je een indicatie wat je goed op weg helpt bij het aanschaffen van een pakket.

Nee ik heb in het begin niet getwijfeld om een dienst af te nemen. Motoren waren goed en zagen er goed uit. Het dashboardsysteem was goed en overzichtelijk. Je kunt van alles bijhouden en zien wat met je rijopleiding te maken heeft.

Heb je vragen waar je de antwoorden niet op kon vinden? Kijk dan eerst in onze FAQ's, anders aarzel je niet en bel, SMS, Whatsapp of mail je ons.

Kom bij ons lessen. Wij staan er klaar voor en hebben er zin in!

Locatie

Celebesstraat 41 B
1094 EN Amsterdam
Google MapsGoogle Maps

Bovengegenoemd adres is een thuisadres en is de startlocatie voor de motorrijlessen. Bezoek op afspraak.

Contact

Telefoon06-24263209
ContactpaginaContactpagina

Lesdagen

Woensdag t/m zondag
Maandag en dinsdag GESLOTEN

Lestijden

1e les: 09:00 - 11:00
2e les: 11:00 - 13:00
3e les: 15:00 - 17:00
* 4e les: 17:00 - 19:00

* De 4e les is alleen mogelijk van 1 april t/m 31 oktober!

Recensies

Recensies Google
Recensies Facebook

Klantenbeoordeling

4,8
De maximale score is een 5,0
Gebaseerd op 69 stemmen
Bekijk alle recensies