Rijbewijs rijlessen op z'n best in Amsterdam
 • Motorrijlessen rittenkaart 10
 • Leerling login Rijschool Tuncay Amsterdam
 • Motorrijles Amsterdam
 • Motorrijbewijs Proefles
 • Motorrijles Pakket Mini
 • Motorrijles Pakket Midi
 • Motorrijbewijs Spoedcursus
 • Motorrijbewijs Rittenkaart 10 motorrijlessen

Motorrijles

"Volg voordelig je motorrijlessen in Amsterdam. Bestel nu een lesurenkaart!"

Een lesurenkaart nu bestellen

Wil je motorrijlessen volgen?

Motorrijles Amsterdam

Hier zijn jouw motorrijles voordelen:

 • 6 dagen open;
 • Motorrijlessen met structuur en opbouw;
 • Leerzaam en sfeervol motorrijles;
 • Motorlessen op nieuwe motorfietsen;
 • Motorkleding in bruikleen;
 • Motor proefles met korting.
 • Urenkaart KORTING;

Lees verder hoe je korting kan krijgen.

Hoe je korting krijgt op je motorrijles tarief

Motorrijlessen Amsterdam

Je motorrijlessen koop je in met een urenkaart. Hierin zijn meerdere motorrijlessen inbegrepen, waardoor je korting krijgt op ons uurtarief en voordeliger je motor rijbewijs kan halen. Je mag natuurlijk ook je motor rijlessen per les betalen, dan hanteren we het uurtarief. Wil je meer weten over complete motorrijles pakketten? Lees dan even verder of kijk naar de prijzen van onze motorrijles urenkaarten.
Alle motorrijles urenkaarten

Motor rijlespakketten? Hoe werkt dat?

Motorrijles pakketten Amsterdam

Een urenkaart, je rijexamen AVB en je rijexamen AVD vormen een motorrijles pakket. Je rijexamens worden dan alvast voor je ingepland. Je krijgt korting op het motorrijles uurtarief door de urenkaart. Je theorie is niet inbegrepen. Wellicht wil je snel je motorrijbewijs halen door spoed motorrijlessen te volgen? Lees dan even verder of klik op onze motorrijles pakket prijzen.
Motorrijles Pakket

Bestel nu je eerste motorrijles voor € 75 i.p.v. € 90

Eerste motorrijles hoe gaat dat?

Het motorrijbewijs halen begint meestal met een sfeervolle eerste motorrijles. Wil je deze motorrijles zelfs met korting volgen? Bestel dan nu direct een motor proefles. Wat ga je dan in je eerste motorrijles allemaal doen? Waar ga je oefenen? Wat neem je allemaal mee? Hoe is je eerste motorrijles opgebouwd? Wat kost het en hoe betaal je? Lees meer over je eerste motorrijles of bestel direct.
Proef motorrijles nu bestellen en inplannen
Bel me terug voor een afspraak

Wil jij je motorrijlessen met spoed volgen!

Motorrijbewijs spoedcursus Amsterdam

Motorrijlessen versneld volgen is een motorrijles pakket zeer snel uitrijden. Je motorrijbewijs haal je bij ons versneld in 5 of in 8 werkdagen. In deze intensieve dagen volg je motorrijles, volg je de theoriecursus, leg je het theorieexamen en je rijexamens af. Houd je er rekening mee dat je flexibele lestijden moet hebben. Je motorrijbewijs theorie halen is inbegrepen en een proefles volgen is verplicht! Kijk nu naar de prijzen van onze motorrijbewijs spoedcursussen of lees verder over de motor proefles.
Motorrijbewijs spoedcursussen

Lees nu onze 4 goede motorrijles tips

Tips motorrijles Amsterdam

Motorrijles volgen is soms stressvol. Luister daarom goed wat je moet bereiken in die rijles. Blijf kalm tijdens het oefenen als het even niet naar je zin gaat. Probeer het gewoon nog een keer als het even niet goed ging. Niemand kan het foutloos zelfs je rijinstructeur en de examinator niet. Kortom blijf oefenen!
Tips motorrijles

Gebruik onze motor kleding in bruikleen

Motorrijles motorkleding

Tijdens het motorrijden is beschermende kleding niet alleen belangrijk bij een val met je motorfiets, maar het beschermt je ook tegen weer en wind. Je kunt tijdens je motorrijlessen onze motorjassen, helmen, motorbroeken en handschoenen gratis gebruiken.
Motorkleding motorrijles

Welke motorfietsen staan klaar voor jou?

Motorfietsen Rijschool Tuncay

Er staan 2 motorfietsen met valbeugels klaar voor je. Het merk is Honda en het type is CB650F met ABS van het jaar 2017. Ze zijn geschikt voor categorie A (>35 kW). Deze motoren zijn licht en erg wendbaar. Je motorrijlessen volg je op één van deze motoren. Je zult dan ook dezelfde motorfiets besturen op je AVB- en je AVD examen.

Volg je lessen van di t/m zo van 9 tot 19 uur

Lestijden Rijschool Tuncay

De motorrijlessen worden in het hoogseizoen van dinsdag tot en met zondag van 09:00 tot 19:00 uur gegeven. Maandag zijn we vrij. Het hoogseizoen is bij ons van april tot en met oktober. Je bent dus welkom bij ons ook na kantoortijden en in het weekend zonder enige toeslag of iets dergelijks. In de winter lessen we door tot het donker word, vanwege je veiligheid. Kan je niet binnen deze tijden je lessen volgen? Neem contact met ons op, wellicht komen we er wel uit.

Waar je begint met je motorrijlessen

Locatie Rijschool Tuncay

De motorrijlessen worden aangevangen in Amsterdam Oost, Indische Buurt. De Dappermarkt, het Javaplein, het Muiderpoortstation zijn goede afstappunten met openbaar vervoer. Tram 3, 7, 9, 14 en bus 22, 37, 40 en 41 komen vrijwel in de buurt. Wil je even kijken waar je begint met je motorrijlessen, kijk dan naar de route.

Jouw voordelen om bij ons je motor rijlessen te volgen

Motorrijlessen Rijschool Amsterdam

Volg je motorrijlessen bij ons, omdat je:

 • leerzaam, plezierig en deskundig motorrijles volgt;
 • gegarandeerd voordeliger uitkomt dan bij een andere rijschool, omdat je korting krijgt op het lestarief, indien je een motorrijles urenkaart bestelt;
 • je restitutie krijgt, indien je motorrijlessen van je urenkaart overhoudt;
 • meerdere motorrijlessen in de week kan volgen;
 • buiten werktijden en in het weekend motorrijlessen kan volgen zonder opslag.
 • een vaste ervaren instructeur krijgt;
 • je niets hoeft aan te schaffen. Onze motorkleding mag je gratis gebruiken;
 • jouw eerste motorrijles goedkoper kan volgen.

Hoe je een proef motorrijles kan aanvragen

Proef motorrijles Amsterdam

Wil je nu een voordelig motor proefles bestellen en inplannen die 2 uur lang duurt en € 75 i.p.v € 90 kost. Bestel dit dan direct met de link hieronder. Of wil je liever teruggebeld worden voor het maken van een afspraak? Ook dat kan door het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in vullen en te verzenden naar ons. We bellen je dan zo snel mogelijk terug om een afspraak met je te maken.
Proef motorrijles nu bestellen en inplannen
Bel me terug voor een afspraak