Rijbewijs rijlessen op z'n best in Amsterdam
 • Proef motorrijles Amsterdam
 • Leerling login Rijschool Tuncay Amsterdam
 • Motorrijlespakket Starter Amsterdam
 • Motorrijles rittenkaart
 • Motorrijlespakket Amsterdam
 • Spoed motorrijles Amsterdam

Motorrijschool Amsterdam

"Wil je motorrijles volgen bij een goede motorrijschool in Amsterdam? Begin dan nu met een proefles!"

Bel me terug voor een proefles afspraakProefles nu bestellen en online inplannen

Hoe jij je motor rijbewijs kan halen in jouw voordeel

Motorrijschool Amsterdam

Wij zijn een motorrijschool in Amsterdam Oost waar jij je motorrijbewijs snel, goed en voordelig kan halen. Kom bij ons je motorrijlessen volgen. Je hebt de keus uit 3 rijopleidingen:

Waarom onze diensten geschikt zijn voor jou

Motor rijschool Amsterdam

Hier zijn jouw persoonlijke voordelen:

 • Voordelige motorrijles pakketten;
 • Goede service en support;
 • Nieuw lesmateriaal en lesvoertuigen;
 • Altijd vaste, ervaren en gemotiveerde instructeurs;
 • Mogelijkheid om versneld je motorrrijbewijs te halen;
 • Betalingen verrichten met Ideal;
 • Motorrijlessen zelf online inplannen;
 • Mogelijkheid om een voordelig proefles te volgen.

Waarom we voordelige prijzen hebben

Motorrijbewijs halen Amsterdam

Motorrijlessen volgen bij ons is niet alleen leerzaam, maar ook voordelig. Voordelig, omdat we geen salarissen hoeven uit te delen en we momenteel geen kantoorkosten hebben. Wat resulteert in een voordelige rijlesprijs! Momenteel ben ik alleen! Ik geef zelf auto- en motorrijlessen.

Vraag nu een proefles aan of bestel en plan het zelf online in

Motor proefles Amsterdam

Wil je nu een motor proefles aanvragen of bestellen en inplannen? Deze is in actie voor € 75 i.p.v. € 90. Zo kan je even bekijken of je met ons de zee in wilt gaan. Een proefles biedt ons een goede gelegenheid om onze capaciteiten te laten zien, bovendien is het een goedkope eerste motorrijles. Lees meer over een motor proefles.
Bel me terug voor een proefles afspraakProefles nu bestellen en online inplannen

Onze doelstellingen met jou

Motorrijles pakket Amsterdam

De belangrijkste doelstelling is voor ons als motorrijschool dat je je motorrijbewijs haalt. Bij ons krijg je plezierig en sfeervol rijles, waarbij je niet het gevoel krijgt dat je je tijd zit te verduren. Ons doelstelling is niet alleen het helpen halen van je motorrijbewijs, maar het tot stand brengen van een veilig verantwoord motorrijder.

Welke examens je moet afleggen

Motorrijles rittenkaarten

Om je rijbewijs A, A1 of A2 te behalen als beginner moet je 3 examens afleggen. Een theorie en twee praktijkexamens. De prakijk examens zijn: de voertuigbeheersing en de verkeersdeelnemingsexamen. In het begin volg je rijlessen op een oefenterrein, waar je de bediening en de 12 bijzondere verrichtingen leert.

Welke motorfietsen we hebben staan voor jou

Motor proefles aanvragen

Voor de motorrijlessen hebben we 2 mooie lesmotoren van het merk Honda met valbescherming. De type is CB650F met een ABS systeem. De lesmotorfietsen zijn geschikt voor de rijbewijs categorie A (> 35 kW). Ze zijn bijzonder wendbaar, waardoor de bijzondere verrichtingen gemakkelijk geleerd kunnen worden.
Onze rijlesvoertuigen

Waar je begint met je motorrijlessen

Adres Rijschool in Amsterdam

De motorrijlessen worden aangevangen vanuit Amsterdam Oost (Indische Buurt). Hier staan de motorfietsen. Oost is goed te bereiken met openbaar vervoer. Haltes als Muiderpoortstation, Javaplein, Tropenmuseum zijn goede afstappunten. Kom je liever met eigen vervoer naar de motorles locatie? Parkeren voor de deur is NIET gratis. Wil je de route bekijken? Bezoek dan onze contactpagina.

Wanneer jij je motorrijlessen kan volgen

Onze openingstijden verschillen per tijdvak van het jaar. De motorrijlessen worden bij ons nooit in de donker gegeven, vanwege je veiligheid. Je waarneembaarheid is namelijk gering en bijzonder belangrijk tijdens het motorrijden. Kan je niet binnen onze lestijden of lesdagen rijlessen? Geen punt, in overleg komen we er waarschijnlijk wel uit! Bekijk nu onze lesdagen en -tijden op onze contactpagina.

Wie is Rijschool Tuncay?

Rijschool Tuncay is een rijschool in Amsterdam en is gestart in 2002 met het geven van autorijlessen. In 2011 zijn we succesvol begonnen met het opleidine van kandidaten voor hun motorrijbewijs. Je haalt je motor rijbewijs bij ons al binnen 2 tot 6 weken met een spoedcursus. Tevens zijn wij lid van het SRB. Ons rijschool nummer bij het CBR is 1434G8. De overige gegevens vind je in onze contactpagina.

Procedure van je aanmelding tot je examen

Rijbewijs proefles Amsterdam

De werkwijze van ons werkt jarenlang al heel goed.

 • Meld je aan voor een motor proefles door:
 • Of meld je direct aan voor een cursus door:
  • je motorrijbewijs cursus zelf te regelen door een account aan te maken, de bestelling te plaatsen en de betaling te verrichten. Vervolgens plan jij je motorrijlessen zelf in met ons online reserveringssysteem
 • Zijn de examengelden betaald? Dan overleggen we met je voor de mogelijke examendatums;

Werkwijze Rijschool Amsterdam