Rijbewijs rijlessen op z'n best in Amsterdam
  • Autorijbewijs theoriecursus bestellen
  • Autorijbewijs theorieexamen bestellen

Online theorie autorijbewijs

"Je theorie online leren met een internetkaart? Direct aan de gang! Bestel nu via onze webshop!"

Online internetkaart nu bestellen

Inhoud online theorie autorijbewijs

Theoriecursus online Amsterdam

Dit is een internet cursus om je voor te bereiden op je autorijbewijs theorieexamen. Er zijn websites die na een betaling een toegangscode versturen. Dit gebeurt meestal via SMS of email, waarna jij toegang krijgt in hun beperkte online leersysteem. LET OP! Met een toegangscode van bijvoorbeeld € 1,30 krijg je niet alle leerstof tot je beschikking. Waarschijnlijk ben je dan duurder uit!

Online theorie bestemd voor

Autorijbewijs Theoriecursus Amsterdam

Je theorie leren op internet? Dan bepaal je zelf wanneer je een gedeelte van de leerstof leert en wanneer je met de volgende gedeelte begint. Zo leer je op je eigen tempo. Wil je niet met andere mensen in een leslokaal een theoriecursus volgen? Dan is online leren een uitkomst voor jou. LET OP! Een online cursus is misschien NIET up to date. Er veranderen regelmatig enkele verkeerswetten.

Theoriecursus bij ons volgen in Amsterdam?

Auto theorieexamen Amsterdam

Volg een auto theoriecursus bij ons als je in 1x wilt slagen voor je auto theorie examen. We behandelen de leerstof in stappen binnen een dag met een groep van max. 10 personen. Zak je voor je theorieexamen toch nog? Dan mag je de theoriecursus GRATIS weer bijwonen. Je hoeft dan alleen maar het theorieexamengeld te betalen. De kosten van je theorieexamen is inbegrepen in onze theoriecursus.

Kosten, reserveren en betalen

Theorieexamen Amsterdam

Wil je los een theorieexamen bestellen? Betaal dan het bedrag:

  • Aan het CBR via je bank met Ideal. Reserveer zelf een examen en betaal zonder toeslag. Je hebt wel je DigId-codes nodig. Link: www.cbr.nl/reservering.pp
  • Aan je rijinstructeur inclusief de reserveringskosten als je al bij ons lest.
  • Aan ons via je bank inclusief de reserveringskosten door middel van een overboeking.

Autorijbewijs proefles

Proefles autorijbewijs

Voordat je begint met een autorijbewijs cursus is het raadzaam dat je een proefles volgt. Je rijinstructeur geeft je dan een indicatie welke rittenkaart of cursus het beste bij je wensen en budget past. Dit is uiteraard een advies. Uiteindelijk bepaal jij welke autorijbewijs cursus je wilt volgen. Bestel nu een autorijbewijs proefles bij ons!
Proefles nu bestellen