Rijbewijs rijlessen op z'n best in Amsterdam
  • Auto proefles Amsterdam
  • Auto rijles pakket Midi Amsterdam
  • Autorijbewijs spoedcursus Amsterdam
  • Autorijles Rittenkaart 20
  • Losse Autorijles Amsterdam

Gezakt - geslaagd rijexamen autorijbewijs

"Doe je rijexamen pas als je er klaar voor bent! Volg een proefles bij ons om te kijken of je er klaar voor bent. Bestel nu!"

Proefles nu bestellen

Geslaagd en dan...

Autorijbewijs geslaagd

Als je bent geslaagd, word je Verklaring van rijvaardigheid en de Verklaring van geschiktheid geregistreerd in het Centraal Rijbewijzen Register (CRB). De gemeenten en het CBR kunnen dit register raadplegen om vast te stellen of je bent geslaagd voor het examen. De registratie van de Verklaring van rijvaardigheid is een half jaar geldig, de registratie van de Verklaring van geschiktheid een jaar.

Bezoek gemeentehuis

Autorijbewijs aanvragen en ophalen gemeentehuis

De volgende dag bezoek je het gemeentehuis in je woonplaats. Tegen overlegging van een pasfoto, legitimatie en het vereiste geld, vraag je je autorijbewijs aan. Je rijbewijs ligt na 5 werkdagen klaar op het gemeentehuis om op te halen. Om bij de gemeente voor het rijbewijs in aanmerking te komen, moet je op het moment van aanvraag in Nederland wonen en in het jaar daarvoor minstens 185 dagen in Nederland hebben gewoond.

Gezakt en dan...

Gezakt voor autorijbewijs rijexamen, praktijkexamen Amsterdam

Dat is balen. Het is lastig om onder druk goed te presteren. Dit kost je geld en ons het slagingspercentage. Je moet nu een herexamen afleggen. Na je betaling van de herexamenkosten, volg je weer autorijlessen en richt je je op wat er niet goed ging. De betaling doe je via de rijschool in Amsterdam of bij je rij-instructeur of via de bank. Hiervoor krijg je eerst een factuur via de post of mail toegestuurt. Hoeveel autorijlessen je volgt, is per situatie anders. We overleggen dit voordat je een rekening krijgt.

Autorijles rittenkaart

Autorijbewijs autorijlessen Amsterdam

Je betaalt eerst je herexamen aan ons, zodat we direct een examen kunnen reserveren. Vervolgens koop je enkele losse autorijlessen of een rittenkaart. In de rittenkaarten krijg je korting op het rijles uurtarief. Wil je nu een rittenkaart bestellen? Vul dan het bestelformulier in en druk op verzenden. Er wordt automatisch een mail naar je verzonden ter bevestiging van je bestelling. Je rekening word achteraf naar je verzonden. Ondertussen nemen we contact met je op om een autorijles afspraak met je te maken.
Autorijles rittenkaarten