Rijbewijs rijlessen op z'n best in Amsterdam
 • Autorijbewijs Spoedcursus 10 Daags
 • Motorrijbewijs Spoedcursus 3 Daags
 • Autorijbewijs Spoedcursus 14 Daags
 • Motorrijbewijs Spoedcursus 5 Daags
 • Autorijbewijs Spoedcursus 18 Daags
 • Motorrijbewijs Spoedcursus 8 Daags
 • Autorijbewijs Proefles
 • Motorrijbewijs Proefles

Spoedcursus

"Haal super snel je auto- of motor rijbewijs in Amsterdam met een spoedcursus. Bestel nu!"

Spoedcursus nu bestellen

Versneld je auto- of motor rijbewijs halen?

Spoedcursus Amsterdam

Met een autorijbewijs spoedcursus is het bij ons mogelijk om je rijbewijs te halen in 10, 14 of in 18 werkdagen. Met een motorrijbewijs spoedcursus haal je bij ons je motorrijbewijs al in 5 of in 8 werkdagen. We stomen je dan klaar voor je AVB motor examen in 3 dagen al. In de autorijbewijs spoedcursusdagen volg je autorijles, legt de tussentijdse-toets en je autorijexamen af. In de motorrijbewijs spoedcursusdagen volg je eerst een motor theoriecursus en vervolgens leg jij je theorie-examen af. Waarna je motorrijlessen volgt aflopend met een AVB en daarna een AVD examen. De betaling is 1 x. Houdt rekening dat je 3 tot 4 uur per dag rijles kunt volgen. Uiteraard pauzeren we regelmatig.

Bestel nu je verplichte proefles met korting

Autorijbewijs of motorrijbewijs proefles Amsterdam

Het volgen van een spoedcursus begint altijd met een proefles. Niet alle kandidaten kunnen veel leerstof binnen een korte tijd verwerken. Om later in je rijopleiding frustraties te voorkomen, is het volgen van een proefles verplicht. Je instructeur bekijkt dan naar je aanleg en motivatie. Aan het einde van de proefles krijg je een passende spoedopleiding aangeboden. Lees meer over een auto proefles of een motor proefles of bestel nu je proefles.
Auto of motor proefles nu aanvragen

Ook je spoedrijlessen nu met korting

Autorijlessen Rittenkaarten Amsterdam

De hoogste kostenpost om je rijbewijs te halen is het rijlesgeld. Je rijlesgeld wordt aanzienlijk lager als je een bundeltje rijlessen inkoopt, dan wanneer je al je rijlessen los zou betalen. In je spoedcursus is een bundeltje rijlessen inbegrepen. Zo hebben we lesbundels van 10, 20, 30, en 40 uren. Na een proefles kan je instructeur een indicatie aan je geven hoeveel rijlessen jij nodig zult hebben. Bekijk nu al onze urenkaartenprijzen of lees even verder hoe jij je theorie snel kan halen.
Rijles urenkaarten

Over je verplichte auto theorie certificaat

Autorijbewijs Theorie halen Amsterdam

Heb jij je autotheorie nog niet gehaald, dan mag je nog geen autorijlessen volgen. Volg eerst een theoriecursus bij ons en haal in 1 dag je theoriecertificaat of bestel via onze webshop leermiddelen om je voor te bereiden op het theorie-examen. Je theorie-examen en je Eigen Verklaring (medische verklaring van geschiktheid) regel je zelf bij mijn.cbr.nl. Je tussentijdse-toets en je autorijexamen vragen we pas met spoed aan, indien je in bezit bent van je autotheorie certificaat!
Webshop Rijschool Tuncay

Over je verplichte motor theorie

Motorrijbewijs halen Amsterdam

In de motorrijbewijs spoedcursussen is een theoriecursus en een theorie-examen inbegrepen in de prijs. Heb je al je motortheorie gehaald, dan brengen wij de theoriecursus en het theorie-examengeld in mindering van het totaalbedrag. Je AVB- en je AVD rijexamens vragen we pas met spoed aan, indien je in bezit bent van je motortheorie certificaat!

Bekijk snel onze rijles voertuigen

Rijles voertuigen

Autorijles wordt gegeven in een Volkswagen. Deze auto is bijzonder geschikt als lesauto. Het heeft de nodige luxe en veiligheden en bedieningsgemak.
Voor motorrijles hebben we 2 nieuwe lesmotoren van het merk Kawasaki, type ER6N. Waarvan één bestemd voor categorie A2 en één voor categorie A onbeperkt. Beiden hebben ABS en zijn ook geschikt voor korte personen.
Rijles voertuigen

Auto Spoedcursus 10 Daags

Spoedcursus in 10 dagen Amsterdam

Spoed10 nu bestellen

Auto Spoedcursus 14 Daags

Spoedcursus in 14 dagen Amsterdam

Spoed14 nu bestellen

Auto Spoedcursus 18 Daags

Spoedcursus in 18 dagen Amsterdam

Spoed18 nu bestellen

Motor Spoedcursus 3 Daags

Spoedcursus in 3 dagen Amsterdam

 • 10 uur motorrijles in rittenkaart
 • Spoedcursus duurt 3 dagen
 • Incl. CBR AVB rijexamen
 • Let op: Geen AVD examen inbegrepen
 • Incl. spoedaanvraag toeslag
 • Betaling in 1x
Spoed3 nu bestellen

Motor Spoedcursus 5 Daags

Spoedcursus in 5 dagen Amsterdam

Spoed5 nu bestellen

Motor Spoedcursus 8 Daags

Spoedcursus in 8 dagen Amsterdam

Spoed8 nu bestellen

Aanvragen proefles

Auto proefles van € 25, nu bestellen 2 uur durende motor proefles voor € 50 nu aanvragen Amsterdam

Wil je nu ons voordelige auto of motor proefles bestellen? Vul dan het proefles-aanvraagformulier zo volledig mogelijk in en druk op verzenden. Vervolgens zullen wij je zo snel mogelijk terugbellen om een afspraak met je te maken. Voor het aanvragen zijn geen kosten aan verbonden.
Proefles nu aanvragen