Rijbewijs rijlessen op z'n best in Amsterdam
 • Autorijlespakket Starter Amsterdam
 • Motorrijlespakket Starter Amsterdam
 • Autorijlespakket Midi Amsterdam
 • Motorrijlespakket Midi Amsterdam
 • Spoedcursus Autorijbewijs Amsterdam
 • Spoedcursus Motorrijbewijs Amsterdam
 • Auto proefles aanvragen Amsterdam
 • Motor proefles aanvragen Amsterdam

Werkwijze Rijschool Amsterdam

"Wil je even kijken hoe we te werk gaan en rijles geven in Amsterdam? Bestel dan nu een proefles!"

Proefles nu bestellen en inplannen

Meld je eerst aan

Je dient jezelf eerst aan te melden.

 • Meld je aan voor een proefles door:
 • Of meld je direct aan voor een cursus door:
  • je rijbewijs cursus zelf te regelen door een account aan te maken, de bestelling te plaatsen en de betaling te verrichten. Vervolgens plan jij je rijlessen zelf in met ons online reserveringssysteem
 • Heb je de examengelden ook al besteld en betaald? Dan overleggen we met je voor de mogelijke examendatums;

Wat je allemaal zelf online kan bestellen

Motor proefles Amsterdam

Al onze diensten kan je online bestellen, namelijk:

Proefles of intake aangevraagd en dan?

Autorijbewijs proefles Amsterdam

Heb je een proefles of een intakeles aangevraagd met het proefles aanvraagformulier op deze website? Dan word je zo snel mogelijk teruggebeld om een afspraak met je te maken. Als je niet kan wachten, dan kun je ons natuurlijk ook direct bellen om een proefles af te spreken. Zie onze contactgegevens.

Nadat je een proefles hebt gevolgd

Motorrijbewijs proefles Amsterdam

Al je vragen omtrent het behalen van je rijbewijs worden nu beantwoord. Het kostenplaatje word dan ook berekend. Dit is een goede indicatie. Wij kunnen je alleen een indicatie geven en zullen het nooit precies weten, omdat de proeflestijd tekort is om je helemaal goed te leren kennen. Is de proefles je goed bevallen? Lees dan het kopje "Hoe inschrijven of bestellen?" op deze pagina.

Nadat je een auto intakeles hebt gevolgd

Al je vragen omtrent het behalen van je rijbewijs worden ook beantwoord. Je krijgt een advies welke rijopleiding het beste bij je past. Het kostenplaatje wordt ook berekend en is uiteraard ook een indicatie. Maar deze indicatie is beter dan na een auto proefles. Omdat een intake 2 uur duurt en een auto proefles maar 1 uur. Je rijinstructeur kan nu beter je feitelijke beginsituatie bepalen. Hij of zij heeft nu meer tijd om jou te verkennen en hij of zij kan gericht kijken hoe snel jij rijtaken aanleert.

Een proefles of intake is vrijblijvend

Is de proefles of de auto intake je niet goed bevallen, dan zoek je verder naar een rijschool wat beter bij je past helaas.
Is het je wel goed bevallen? Dan kan je overgaan tot het bestellen van de geadviseerde rijopleiding. Je bent uiteraard NIET VERPLICHT het advies op te volgen. Je mag ook een ander rijlespakket of spoedcursus bestellen dan geadviseerd. Mocht je later tot de ontdekking komen dat je meer rijlessen nodig hebt dan gedacht, dan kan je rijlessen bijkopen.

Hoe inschrijven of bestellen?

Een inschrijving of een bestelling gebeurt op deze website middels de button "Nu inschrijven of een bestelling plaatsen". Wij hebben vervolgens je persoonlijke gegevens nodig om je examens te kunnen aan te vragen. Wij zullen zorgvuldig met je gegevens omgaan. Je gegevens worden NOOIT EN NIMMER doorverkocht of iets dergelijks. Het blijft keurig in onze administratiemap tot het wettelijke bewaarplicht voorbij is! Daarna word het gewoon vernietigd.

Nu inschrijven of een bestelling plaatsen