Rijbewijs rijlessen op z'n best in Amsterdam
  • Autorijbewijs Proefles
  • Motorrijbewijs Rittenkaart 20 Motorrijlessen
  • Autorijbewijs Rittenkaart 20 Autorijlessen
  • Motor Rijlespakket Midi
  • Auto Rijlespakket Midi
  • Autorijbewijs Spoedcursus
  • Motorrijbewijs Proefles

Rijlessen

"Volg je auto of motor rijlessen bij ons. Begin nu met een voordelig proefles in Amsterdam!"

Proefles nu bestellen

De rijlessen

Autorijles pakket Starter Amsterdam Motorrijles pakket Starter Amsterdam

De auto rijlessen duren een uur (60 min.) en de motor rijlessen 2 uur (120 min.). Je rijbewijs haal je door rijlessen te volgen en wel op 3 manieren, namelijk met:

  • losse rijlessen;
  • een rijlessen pakket;
  • of met een spoedcursus.

Kies een rijbewijs cursus afhankelijk van je budget, je persoonlijke wensen, je vrije tijd en je betaalcondities. Lees verder op deze pagina over onze cursusvormen en prijzen.

Losse rijlessen

Losse autorijlessen Amsterdam Losse motorrijlessen Amsterdam

Begin nu met je rijlessen door een rijles rittenkaart te kopen. Deze kaarten bestaan voornamelijk uit rijlessen. Omdat je een aantal rijlessen tegelijk inkoopt, krijg je korting op het rijles tarief en ze zijn in termijnen te betalen. De rittenkaarten zijn later uitbreidbaar met een theoriecursus, tussentijdse toets (niet verplicht) of een rijexamen.
Autorijles rittenkaartenMotorrijles rittenkaarten

Rijlessen pakket

Autorijles pakket Amsterdam Motorrijles pakket Amsterdam

Onze rijlessen pakketten Mini, Midi en Maxi zijn cursusvormen, waarbij je, naast je rijlessen, een theoriecursus (optie), ttt (optie) en je rijexamen(s) inkoopt. De autorijles pakket is in termijnen te betalen. Het 1e termijn dient voor je 1e rijles betaalt te worden. De 2e tot en met de laatste termijn betaal je steeds een maand later. De laatste termijn betaal je voor je rijexamen.
Auto rijlespakketten Motor rijlespakketten

Spoedcursussen

Autorijbewijs spoedcursussen Amsterdam Motorrijbewijs spoedcursus Amsterdam

Een spoedcursus voor het rijbewijs is een cursus, waarbij je in snelle tempo je rijlessen volgt en je theoriecursus (optie), tussentijdse toets (verplicht) en je rijexamen(s) aflegt. De cursus is in termijnen te betalen. Het 1e termijn betaal je voor je 1e rijles. De 2e tot en met de laatste termijn betaal je in overleg met ons. De laatste termijn dient voor je rijexamen betaald te worden.
Auto spoedcursussen Motor spoedcursussen

Doelstellingen

Autorijles pakket Amsterdam

De belangrijkste doelstelling voor ons is dat je je rijbewijs haalt. Bij ons krijg je plezierig en sfeervol rijles, waarbij je niet het gevoel krijgt dat je je tijd zit te verduren. Ons doelstelling is niet alleen het helpen halen van je rijbewijs, maar het tot stand brengen van een veilig verantwoord bestuurder.

Prijzen rijlessen

Voordelige autorijlessen Amsterdam

Rijlessen volgen bij ons is niet alleen leuk en leerzaam, maar ook voordelig, want we hoeven geen salarissen uit te delen en we hebben geen onnodige rijschool kosten. Wat resulteert in een voordelige rijles prijs! Bekijk nu onze autorijbewijs cursus prijzen en onze motorrijbewijs cursus prijzen.

Werkwijze

De werkwijze van de rijschool werkt jarenlang erg goed. Je begint eerst met een aanmelding voor een vrijblijvend proefles. Heb je de proefles (verplicht bij spoedcursus) gevolgd en het bevalt je, dan schrijf je je pas in voor de cursus die geadviseerd is of die je zelf al had uitgekozen. Daarna zetten we alle afspraken op papier en we ondertekenen dit samen. Als laatste betaal je en wij leveren de dienst(en) af. De betaling is eventueel in termijnen mogelijk.

Proefles aanvragen

Auto proefles Amsterdam Motor proefles Amsterdam

Wil je nu een proefles aanvragen? Zo kan je even bekijken of je met ons de zee in wilt gaan. Een proefles biedt ons een goede gelegenheid om onze capaciteiten te laten zien, bovendien is het een goedkope eerste rijles. Lees meer over een auto proefles of een motor proefles.
Proefles nu aanvragen