Rijbewijs rijlessen op z'n best in Amsterdam
  • Autorijbewijs Proefles
  • Motorrijbewijs Rittenkaart 20 Motorrijlessen
  • Autorijbewijs Rittenkaart 20 Autorijlessen
  • Motor Rijlespakket Midi
  • Auto Rijlespakket Midi
  • Autorijbewijs Spoedcursus
  • Motorrijbewijs Proefles

Rijles

"Volg nu voordelig rijles in Amsterdam door een rittenkaart, rijlespakket of een spoedcursus te bestellen!"

Rijles rittenkaart nu bestellen

De rijles

Rijles Amsterdam

Een rijles bij Rijschool Tuncay Amsterdam duurt een uur, 60 minuten en geen 45 minuten zoals ander rijscholen in Amsterdam, waardoor ze goedkoper lijken! Rijles op de motor is 2 uur. Door onze rijles rittenkaarten systeem koop je een aantal rijlessen tegelijk, waardoor je korting krijgt op het basis uurtarief. Hierdoor haal je aanzienlijk goedkoper je rijbewijs.

Proef rijles

Proefrijles Amsterdam

Het rijbewijs halen begint meestal met een sfeervolle proefrijles. Wat ga je in deze auto proefrijles of een motor proefrijles allemaal doen? Waar ga je oefenen? Hoe is deze rijles opgebouwd? Waar word je opgehaald en afgezet? Wat kost het? Hoe geef je je op voor deze rijles? Lees er meer over.
Auto proefles Motor proefles

Rijles rittenkaart

Rijles Rittenkaarten Amsterdam

Volg bij ons je rijles voordelig door een rijles rittenkaart te kopen. Hoe meer lessen je tegelijk koopt, des te meer betalingstermijnen je krijgt. Bovendien zijn de rittenkaarten ook nog eens met korting. Houd je rijlessen over? Geen probleem, het resterende rijlesgeld krijg je gewoon weer terug van ons.
Rijles Rittenkaart

Rijles pakket

Rijles pakket Amsterdam

De rijles pakket is een rijopleidingsvorm. Een alles in één bundel. De rijlessen en je rijexamen(s) vormen een rijles pakket en is uitbreidbaar met een Tussentijdse Toets en/of een theoriecursus. Je krijgt korting op het rijles uurtarief. Betaal je rijles pakket in termijnen. Bestel een rijlespakket als je niet steeds alles los wilt betalen.
Rijles Pakket

Spoed rijles

Spoedrijles Amsterdam

Het is al mogelijk om je autorijbewijs te halen in 10, 14 of in 18 werkdagen. Je motorrijbewijs halen, kan al in 3, 5 of in 8 werkdagen. In deze intensieve dagen volg je rijles, legt de ttt en je rijexamen(s) af. De betaling is eventueel in termijnen mogelijk en is uitbreidbaar met een theoriecursus. Houd rekening dat je 3 tot 4 uur per dag rijles volgt, uiteraard met pauzes ertussen.
Spoed autorijlesSpoed motorrijles

Rijles tijden

Rijles tijden

Onze instructeurs werken van dinsdag t/m zondag van 9:00 uur tot 19:00 uur. Buiten deze tijdstippen wordt in principe geen rijles gegeven. Maar in nader overleg is het één en ander te bespreken. Rijles in het donker komt voor, bijvoorbeeld in de winter als de dagen wat korter zijn. In de zomer werken onze instructeurs door tot het donker wordt.

Rijles voertuigen

Rijles voertuigen

Auto rijles wordt gegeven in een Volkswagen, type Golf GTD. Deze auto's zijn ideale lesauto's met de nodige luxe en bedieningsgemak.
Voor motor rijles hebben we 2 splinternieuwe lesmotorfietsen van het merk Kawasaki, type ER6N. Waarvan één bestemd voor categorie A2 en één voor categorie A onbeperkt. Beiden hebben ABS en zijn geschikt voor wat kortere personen.
Rijles voertuigen

Aanvragen proefrijles

Auto proefles van € 25, nu bestellen 2 uur durende motor proefles voor € 50 nu aanvragen Amsterdam

Wil je nu ons voordelige auto proefrijles of motor proefrijles bestellen? Vul dan het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in en druk op verzenden. Vervolgens zullen wij je zo snel mogelijk terugbellen om een afspraak met je te maken. Voor het aanvragen zijn geen kosten aan verbonden.
Proefles nu aanvragen