Rijbewijs rijlessen op z'n best in Amsterdam
  • Autoproefles aanvragen Amsterdam
  • Autorijbewijs Rittenkaart 20 Autorijlessen
  • Auto Rijlespakket Midi
  • Autorijbewijs Spoedcursus 10 dagen
  • Autorijbewijs Spoedcursus 14 dagen
  • Autorijbewijs Spoedcursus 18 dagen

Rijbewijs B

"Je rijbewijs B halen en niet meer dan de nodige autorijlessen volgen in Amsterdam? Koop nu een rittenkaart!"

Rittenkaart nu bestellen

Helaas zijn wij momenteel niet in staat om autorijlessen te geven.

Waarom jij je rijbewijs B bij ons moet halen

Rijbewijs B halen Amsterdam

Bij ons haal jij je auto rijbewijs B gegarandeerd goedkoper dan bij een andere rijschool, vanwege ons lage rijles tarief in onze cursussen. Door onze rittenkaarten systeem krijg je korting op het lestarief door minimaal 10 autorijlessen te bestellen. Lees meer op deze pagina over onze voordelige rijbewijs-:

  • rittenkaarten;
  • rijlespakketten;
  • spoedcursussen.

Hoe je snel je theorie rijbewijs B kan halen

Rijbewijs B theoriecursus nu bestellen

Je haalt je autorijbewijs door een theorie en een praktijkexamen af te leggen. Je theorie halen voor het rijbewijs B met een theoriecursus is het slimste wat je kan doen. Door de tips en triks die je op de cursus krijgt, slaag je niet alleen in 1x, maar je hebt zeker ook minder autorijlessen nodig! In de autorijlessen zijn de tips namelijk allemaal herkenbaar. Reserveer nu of lees meer over het halen van je theorie.
Rijbewijs B theorie

Zakken voor je rij examen kost veel geld

Rijbewijs B proefles Amsterdam

Ja, want je zult weer een herexamen moeten betalen en de nodige autorijlessen moeten volgen om te slagen. Wij zullen je zo goed mogelijk voorbereiden op je examen. Wij zullen ons uiterste best doen om je in 1x te laten slagen. Dit is financieel goed voor jou, maar wij profiteren er ook van, want ons slagingspercentage gaat omhoog.
Rijexamen rijbewijs B

Vraag nu een eerste rijles aan voor € 25

Autorijbewijs B proefles Amsterdam

Bestel nu een voordelig eerste autorijles. Deze is momenteel in ACTIE, namelijk € 25 i.p.v. € 40 en volg vandaag of morgen al je proef rijles. Roep het proefles formulier op en vul het zo volledig mogelijk in en druk op verzenden. Vervolgens zullen wij je zo snel mogelijk terugbellen om een afspraak met je te maken.
Proefles nu aanvragen

Volg je autorijlessen voordelig door een rittenkaart te bestellen

Rijbewijs B rittenkaarten Amsterdam

In al onze rijbewijs B cursussen werken we met autorijles rittenkaarten. Hiermee betaal je nooit een rijles teveel. Betalen in termijnen en uitbreiden met een TTT en/of een theoriecursus behoort tot de mogelijkheden. Heb je autorijlessen overgehouden, dan lever je deze weer in bij ons. Tip: begin eerst met een auto rijbewijs proefles! Zo weet je ongeveer welk rittenkaart het beste bij je past.
Rijbewijs B Rittenkaarten

Werk met een rijlespakket naar je examen datum toe

Rijbewijs B Starterspakket Amsterdam

Dit is een cursusvorm, waarbij je autorijlessen en je rijexamen een rijlespakket vormen. Door intensief te lessen, ben je goed voorbereid op je praktijk examen. Je pakket is uitbreidbaar met een tussentijdse toets en/of een theoriecursus. Je profiteert van korting op je rijlestarief en betalen in termijnen hoort tot de mogelijkheden. Bekijk snel onze rijbewijs B rijlespakketten.
Rijbewijs B Rijlespakketten

Volg een spoedcursus als jij je rijbewijs B versneld wilt halen

Rijbewijs B snel halen Amsterdam

Wil je vompleet je rijbewijs B met spoed halen? Dit kan al in 10, 14 of in 18 werkdagen. In deze dagen volg je autorijles, legt de TTT (verplicht) en je examen af. De betaling is in termijnen mogelijk. Je dient wel het gehele bedrag binnen je rijopleiding afbetaalt te hebben. Je lest 3 tot 4 uur per dag in een nader te bespreken rooster en een proefles is verplicht.
Rijbewijs B snel halen

Bestel nu je proefles, deze is in ACTIE

Autorijbewijs B proefles Amsterdam

Wil je vandaag of morgen al ons voordelige autorijbewijs proef rijles volgen? Vul dan het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in en druk op verzenden. Vervolgens zullen wij je zo snel mogelijk terugbellen om een afspraak met je te maken.
Proefles nu aanvragen