Rijbewijs rijlessen op z'n best in Amsterdam
  • Motorrijbewijs Proefles
  • Motorrijbewijs Rittenkaart 10 motorrijlessen
  • Motorrijbewijs Rittenkaart 10 motorrijlessen
  • Motorrijles Pakket Mini
  • Motorrijles Pakket Mini
  • Motorrijbewijs Spoedcursus

Motorkleding Motorrijles

"Volg voordelig een 2 uur durende motorrijbewijs proefles voor € 75 bij Rijschool Tuncay Amsterdam. Bestel nu!"

Motor proefles nu bestellen en zelf inplannen

Motorkleding verplicht

Motorrijles kleding verplicht

Het is bij ons verplicht tijdens een motorrijles om met goedgekeurde motorkleding op pad te gaan. Ook op je motor rijexamens ben je verplicht van het CBR om motorkleding aan te hebben. Je kunt tijdens het leren motorrijden, vallen. Dit komt voor tijdens het oefenen van de bijzondere verrichtingen. Wat je dus verstandig doet is het letsel minimaliseren, als het toch voorkomt.

Motorhelmen

Motor helmen in bruikleen

Er zijn voldoende motorhelmen op de rijschool aanwezig. Deze mag je tijdens je motorrijles gratis gebruiken. De maten van de helmen zijn: XS, S, M, L en XL. Heb je een eigen motorhelm? Dan mag je ook met deze rijlessen. Deze moet wel aan de Europese keurmerk voldoen. Een bromfietshelm voldoet niet aan deze eis.

Motorjassen

Motor jassen in bruikleen

Er zijn ook voldoende motorjassen op de rijschool aanwezig. Deze mag je tijdens je motorrijles ook gratis gebruiken. De maten van de jassen zijn: XS, S, M, L en XL. Heb je een eigen motorjas? Dan mag je ook met deze lessen. Onze motorjassen zijn zowel s'winters als s'zomers te dragen.

Motorbroeken

Motor broeken in bruikleen

Er zijn ook voldoende motorbroeken op de rijschool aanwezig. Deze mag je tijdens je motorrijles ook gratis gebruiken. De maten van de broeken zijn: XS, S, M, L en XL. Heb je een eigen motorbroek? Dan mag je ook met deze lessen. Onze motorbroeken zijn zowel s'winters als s'zomers te dragen.

Motorhandschoenen

Motor handschoenen in bruikleen

Er zijn ook voldoende motorhandschoenen op de rijschool aanwezig. Deze mag je tijdens je motorrijles ook gratis gebruiken. De maten van de handschoenen zijn: XS, S, M, L en XL. Heb je een setje eigen motorhandschoenen? Dan mag je ook met deze lessen. Wij hebben zowel zomer- als winterhandschoenen op de rijschool.

Eigen motorkleding

Eigen motor uitrusting

Heb je al een goedgekeurde motorkleding c.q. motoruitrusting, zoals een motorhelm, -jas, -broek en -handschoenen? Dan mag je uiteraard hiermee ook je motorrijles volgen. Je rijexamens AVB en AVD mag je dan ook hiermee afleggen. Je dient wel een gele vestje van ons over je jas te dragen. Dit is om beter op te vallen door je medeweggebruikers. Wat natuurlijk weer veiliger voor ons allen is.

Motor proefles aanvragen Amsterdam

Motor proefles Amsterdam

Wil je nu je eerste motorrijles aanvragen? Vul dan het aanvraagformulier in. We bellen je zo snel mogelijk terug om een afspraak met je te maken. Het aanvragen van een proefles is kosteloos. Je 2 uur durende eerste motorrijles is nu tijdelijk met korting. Vraag snel een proefles aan!
Eerste motorrijles nu aanvragen
Eerste motorrijles nu bestellen en online inplannen