Rijbewijs rijlessen op z'n best in Amsterdam
  • Motorrijbewijs proefles bestellen

Online Theorie Motorrijbewijs

"Je theorie online leren met een internetkaart? Direct aan de gang! Bestel nu via onze webshop!"

Online internetkaart nu bestellen

Inhoud online theorie motorrijbewijs

Dit is een internet cursus om je voor te bereiden op je motorrijbewijs theorieexamen. Er zijn websites die na een betaling een toegangscode versturen. Dit gebeurt meestal via SMS of email, waarna jij toegang krijgt in hun beperkte online leersysteem. LET OP! Met een toegangscode van bijvoorbeeld € 1,30 krijg je niet alle leerstof tot je beschikking. Waarschijnlijk ben je dan duurder uit! Wij kunnen een compleet online theoriecursus voor je verzorgen exclusief het theorie-examen. Kijk naar de prijzen in onze webshop.

Online theorie bestemd voor

Je theorie leren op internet? Dan bepaal je zelf wanneer je een gedeelte van de leerstof leert en wanneer je met de volgende gedeelte begint. Zo leer je op je eigen tempo. Wil je niet met andere mensen in een leslokaal een theoriecursus volgen? Dan is online leren een uitkomst voor jou. LET OP! Niet alle online cursussen zijn up to date. Er veranderen regelmatig enkele verkeerswetten.

Kosten, reserveren en betalen theorie-examen

Wil je los een theorieexamen bestellen? Betaal dan het bedrag:

  • Aan het CBR via je bank met Ideal. Reserveer zelf een examen en betaal zonder toeslag. Je hebt wel je DigId-codes nodig.
  • Aan je rijinstructeur inclusief de reserveringskosten als je al bij ons lest.
  • Aan ons via je bank inclusief de reserveringskosten door middel van een overboeking.

Motor proefles aanvragen

Motorrijbewijs proefles nu 2 uur lang

Voordat je begint met een motorrijbewijs cursus is het echt goed dat je een proefles volgt. Je leraar geeft je dan een indicatie welke lesurenkaart of cursus het beste bij je wensen past. Dit is uiteraard vrijblijvend. Uiteindelijk bepaal jij welke cursus je wilt volgen. Bestel nu een motor proefles bij ons of laat ons je terugbellen voor het maken van een afspraak!
Proefles nu bestellen en inplannen
Proefles nu aanvragen en teruggebeld worden