Rijbewijs rijlessen op z'n best in Amsterdam
 • Proef autorijles Amsterdam
 • Autorijles rittenkaart
 • Autorijlespakket Amsterdam
 • Spoed autorijles Amsterdam

Autorijschool Amsterdam

"Wil je autorijles volgen bij een goede autorijschool in Amsterdam? Begin dan nu met een voordelig proefles!"

Proefles nu bestellen

Hoe jij je autorijbewijs kan halen in jouw voordeel

Autorijschool Amsterdam

Wij zijn een CBR erkende Autorijschool in Amsterdam. Je autorijbewijs halen kan bij ons voordelig! Kom bij ons je autorijlessen volgen. Bestel één van onze cursussen:

Waarom onze diensten gunstig zijn voor jou

Auto rijschool Amsterdam

Hier zijn jouw persoonlijke voordelen:

 • Gegarandeerd voordelige lestarieven;
 • Mogelijkheid om in termijnen te betalen;
 • Goede service en support;
 • Nieuw lesmateriaal, nieuw en schone lesvoertuigen;
 • Altijd vaste, ervaren en gemotiveerde instructeurs;
 • Mogelijkheid om versneld je rijbewijs te halen;
 • Mogelijkheid om een voordelig proefles te volgen.

Waarom we voordelige tarieven hebben

Autorijbewijs halen Amsterdam

Autorijlessen volgen bij ons is niet alleen leerzaam en plezierig, maar ook voordelig. Voordelig, omdat we geen salarissen hoeven uit te delen en we momenteel geen kantoorkosten hebben. Alle administratie gaat via internet of via de telefoon. Wat resulteert in een voordelige rijlesprijs! Voor je rijles halen we je op bij een nader te bepalen afhaalplek. Bestel je meerdere autorijlessen tegelijk, dan krijg je nog meer korting?

Vraag nu je eerste autorijles aan voor maar € 25

Auto proefles Amsterdam

Wil je vandaag of morgen al je voordelige eerste autorijles ervaren? Zo kan jij even bekijken of je met ons de zee in wilt gaan. Voor ons is het een goede gelegenheid om onze capaciteiten te laten zien. Bestel nu of lees anders meer over een auto proefles.
Proefles nu aanvragen

Onze doelstellingen met jou

autorijles pakket Amsterdam

De belangrijkste doelstelling is het halen van jouw autorijbewijs. Bij ons krijg je niet het gevoel dat jij je tijd zit te verduren. Ons doelstelling is niet alleen het helpen halen van je autorijbewijs, maar ook, het tot stand brengen van een veilig verantwoord autorijder. Helaas wordt het verkeer met de tijd chaotischer, agressiever en brutaler. Hiervoor is een goede leergang en een lesplan nodig en die kunnen wij je leveren!

Welke examens je moet afleggen

Autorijles rittenkaarten

Om je autorijbewijs te behalen dien je 2 examens af te leggen. Een theorie en een praktijkexamen. Voor het rijexamen, op 3/4 van je autorijlessen is er een mogelijkheid om een tussentijdse toets te doen. Hierdoor heb je minder examen stress en spanning, waardoor de kans van slagen aanzienlijk omhoog gaat. Het mooie is, dat je vrijstelling kan verdienen op je eerste rijexamen voor de bijzondere verrichtingen, zoals fileparkeren.

Welke lesauto hebben we staan voor jou?

Auto proefles Amsterdam

Je autorijlessen worden gegeven in een Volkswagen, type Golf 7 GTD. Deze heeft een handgeschakelde versnellingsbak en is bijzonder comfortabel, veilig en lux. Je lest in deze auto en je rijdt af in dezelfde auto.
Onze rijlesvoertuigen

Waar je begint met je autorijlessen

Adres Rijschool in Amsterdam

De autorijlessen worden aangevangen bij een nader af te spreken afhaalplek. Goede afhaalplekken zijn: Station Sloterdijk, Station Lelylaan. Wij halen je ook thuis op, mits je niet in het Centrum, Zuid, Noord of in Zuid-Oost woont. Dit is te ver van de examenlocatie. Anders zijn we alleen bezig met leerlingen op te halen en weg te brengen. Het heen en weer rijden gebeurt namelijk in je eigen lestijd en dat is een hoop weggegooid geld.

Wanneer jij je autorijlessen kan volgen

Onze openingstijden verschillen per tijdvak van het jaar. Hoe langer we daglicht hebben, hoe langer we doorwerken. De autorijlessen worden bij ons zelden in het donker gegeven. In de winter rijden wij ook gewoon door. De winterse omstandigheden zijn namelijk bijzonder leerzaam voor je. Kan je niet binnen onze lestijden je rijlessen volgen? Geen punt, in overleg komen we er waarschijnlijk wel uit! Bekijk nu onze lestijden en lesdagen op onze contactpagina.

Wie is die Rijschool Tuncay?

Rijschool Tuncay is een rijschool in Amsterdam sinds 2002. Sinds die tijd geven wij autorijlessen en sinds 2011 geven wij ook motorrijlessen. Een autorijbewijs theorie cursus besteden we uit aan een collega rijschool. Je haalt je auto rijbewijs bij ons al binnen 2 tot 6 weken met een spoedcursus. Tevens zijn wij lid van het SRB. Ons rijschool nummer bij het CBR is 1434G8. De overige gegevens vind je in onze contactpagina.

Je machtigt Rijschool Tuncay Amsterdam zo

Machtigen Rijschool in Amsterdam

Zonder jouw machtiging kunnen en mogen wij jouw rijexamens niet regelen. Om ons te machtigen heb je jouw DigID codes nodig. Heb je deze codes nog niet? Vraag deze dan bij www.digid.nl aan. Heb je wel al je DigID codes? Machtig ons dan bij het CBR. Hiervoor heb je ons rijschool nummer nodig. Deze is: 1434G8.

Vraag nu je voordelig proefles aan

Auto proefles Amsterdam

Wil je nu een auto proefles aanvragen? Zo kan je even bekijken of je met ons de zee in wilt gaan. Een proefles biedt ons een goede gelegenheid om onze capaciteiten te laten zien, bovendien is het een goedkope eerste autorijles. Lees meer over een autorijbewijs proefles.
Proefles nu aanvragen