Rijbewijs rijlessen op z'n best in Amsterdam
 • Autorijbewijs Rittenkaart 20 Autorijlessen
 • Autorijbewijs Proefles
 • Autorijles Pakket Mini
 • Autorijles Pakket Midi
 • Autorijbewijs Spoedcursus

Autorijles

"Volg voordelig autorijles door een autorijles rittenkaart te kopen en betaal dit ook nog eens in termijnen!"

Rittenkaart nu bestellen

Wil je goed & voordelig autorijlessen volgen in Amsterdam?

De autorijles

Wil je dit eventueel versneld en met zo min mogelijk auto rijlessen? Kom dan bij ons je autolessen volgen. Je krijgt autorijles van een sociale, geduldige en ervaren instructeur, die zijn prestatie jarenlang bewezen heeft. Je autorijlessen volg je in een nieuwe auto.

Een autorijles bij ons duurt een uur dus 60 minuten en geen 45 of 50 minuten. Let op! Vele rijscholen geven lessen van 45 minuten, waardoor ze goedkoop overkomen.

Hoe je korting op je autorijles tarief krijgt

Autorijlessen Amsterdam

Koop meerdere autorijlessen tegelijk in door een auto rijles urenkaart aan te schaffen. Hierdoor krijg je korting op het uurtarief. Hierdoor haal je goedkoper je rijbewijs. Bovendien kan jij je autorijles kaart eventueel in termijnen betalen tegen een lage vergoeding! Houd je autorijlessen over, dan krijg je het resterende rijlesgeld gewoon weer terug van ons. Wil je meer weten over complete autorijles pakketten? Lees dan even verder.

Autorijles pakketten inclusief je rijexamen

Autorijles pakket Amsterdam

Een auto rijlespakket is een cursusvorm. De autorijlessen en je praktijkexamen vormen een pakket en is uitbreidbaar met een Tussentijdse Toets (ttt). Je theorie is niet inbegrepen. Je krijgt korting op je autorijles uurtarief door de rittenkaart. Je autorijles pakket mag je ook in termijnen betalen. Wellicht wil je super snel je autorijbewijs halen met een spoedcursus? Lees dan even verder over een spoedcursus.
Autorijles pakket

Spoed autorijles all-in Amsterdam

Autorijbewijs spoedcursus Amsterdam

Het is bij ons al mogelijk om je autorijbewijs te halen in 10, 14 of in 18 werkdagen. Tenzij het niet te druk is bij het CBR (het examen instituut). In deze intensieve dagen volg je autorijles, legt de ttt en je rijexamen af. De betaling is niet in termijnen mogelijk. Houd er wel rekening mee dat je tenminste 4 uur per dag autorijles volgt, uiteraard met pauzes ertussen. Je theorie halen is niet inbegrepen en een proefles volgen is verplicht!
Spoed autorijles

Je eerste autorijles nu € 25

Eerste autorijles hoe gaat dat?

Begin met een sfeervolle eerste autorijles en ga snel je autorijbewijs halen. Wil je je eerste autorijles met korting volgen? Bestel dan nu direct een auto proefles. Wat ga je dan in een eerste auto rijles allemaal doen? Waar ga je oefenen? Wat neem je allemaal mee? Hoe is een eerste autorijles opgebouwd? Wat kost het? Hoe geef je je op en hoe betaal je? Lees er meer over.
Eerste autorijles

4 tips tijdens je autorijlessen

Autorijles tips Amsterdam

Autorijles volgen is soms stressvol. Luister daarom goed wat je moet bereiken in die praktijkles. Blijf kalm tijdens het oefenen als het even niet naar je zin gaat. Probeer het gewoon nog een keer als de eerste even niet goed ging. Niemand kan het foutloos zelfs je rijinstructeur en de examinator niet. Kortom blijf oefenen!
Tips autorijles

Volg je autorijlessen van zat t/m zon van 9 tot 20 uur

Lestijden Rijschool Tuncay

De autorijlessen worden momenteel gegeven van zaterdag t/m zondag van 09:00 tot 20:00 uur. Je bent dus welkom bij ons ook na kantoortijden. In de winter lessen we ook gewoon door. Kan je niet binnen deze tijden je lessen volgen? Neem contact met ons op, wellicht komen we er wel uit.

Waar je voor je autorijlessen moet zijn

Locatie Rijschool Tuncay

De autorijlessen worden aangevangen in een nader te bespreken afhaalplek in Amsterdam. De ideale afhaalplekken zijn: Station Sloterdijk, Centraal Station, Station Lelylaan. Wij halen je ook thuis op indien je dat wenst. Het ophalen en wegbrengen gaat dan wel van je eigen lestijd af, dat is zonde natuurlijk. Wij komen helaas niet in het centrum van Amsterdam, vanwege de drukte.

Waarom je beter je auto rijlessen bij ons kan volgen

Autorijlessen Rijschool Amsterdam

Volg je autorijlessen bij ons, omdat je:

 • gegarandeerd voordeliger uitkomt dan bij een andere rijschool, omdat je korting krijgt op het lestarief indien je een rittenkaart bestelt;
 • in termijnen je autorijles kosten mag betalen;
 • je restitutie krijgt, indien je autorijlessen van je rittenkaart overhoud;
 • een vaste ervaren instructeur krijgt;
 • spoed autorijlessen mag volgen;
 • een tussentijdse toets mag afleggen.
 • op nieuwe lesvoertuigen zult rijden;
 • buiten werktijden en in het weekend autorijlessen kan volgen.

Hoe je een proef autorijles bestelt

Proef autorijles Amsterdam

Volg nu 2 uur lang voor € 50 i.p.v € 80 een voordelig auto proefles. Vraag nu snel een auto proefles aan. Dit doe je door het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in te vullen en te verzenden. Daarna zullen wij je zo snel mogelijk terugbellen om een afspraak met je te maken. Geef wel even aan waar je opgehaald en afgezet wilt worden.
Proefles nu aanvragen