Rijbewijs rijlessen op z'n best in Amsterdam
 • Autorijbewijs Intakeles
 • Autoproefles aanvragen Amsterdam
 • Autorijles Pakket Starter
 • Autorijles Rittenkaart 20

Intakeles Autorijbewijs

"Bestel nu een 2 uur durende intakeles voor € 50 en ontdek hoeveel autorijbewijs autorijlessen je nodig zult hebben!"

Intakeles nu bestellen

Autorijbewijs intakeles nu met KORTING

Intakeles Auto Amsterdam

Dit is een wijze keus, eerst een intake doen! Je hebt helemaal geen ervaring met autorijden nodig. Een intakeles is een autorijles die 2 uur duurt. In deze autorijles behandelt je rijinstructeur een aantal rijtaken en geeft jou voldoende de tijd om te oefenen en je capaciteiten te laten zien. De bedoeling is dat jij ons bekijkt (de manier van les geven) en wij jou. Je rijinstructeur zal aan het einde een vrijblijvend advies meegeven en een offerte uitbrengen voor het behalen van je autorijbewijs.

Autorijbewijs intakeles bestemd voor

Autorijbewijs proefles Amsterdam

Iedereen mag een auto intakeles volgen. Ben je van plan om je autorijbewijs te halen in Amsterdam en wil je weten hoeveel autorijlessen je nodig zult hebben en hoeveel het allemaal gaat kosten? Bestel dan nu een intakeles bij ons. Wil je een proefles volgen en alleen even een autorijles proberen? Dan is wellicht een uur durende proefles een betere keus voor je.

Doelstellingen autorijbewijs intakeles

Auto proefrijles Amsterdam

De doelstellingen van de intake rijles zijn:

 • Je feitelijke beginsituatie bepalen.
 • Mekaar beter leren kennen.
 • Kennis maken met je lesauto, tevens je examenvoertuig.
 • Je leereigenschappen bepalen.
 • Een aantal verkeersrijtaken behandelen.
 • Nagaan welke cursus het beste bij je wensen past.
 • Kostenplaatje berekenen.
 • Al je vragen beantwoorden.

Opbouw autorijbewijs intakeles in Amsterdam

Proef autorijles Amsterdam

Opbouw van de intake autorijles:

 • Ophalen bij de afgesproken plaats.
 • Rijden naar de oefenlocatie c.q. examenlocatie.
 • Uitleg, demo's en oefenen.
 • Toetsen, rijles samenvatten, nieuw onderwerp bespreken.
 • Terug rijden naar afzet plaats.
 • Mogelijke rijopleiding aanbieden.
 • Afrekening en afsluiting.

Ophalen wegbrengen rondom Amsterdam

Ophalen-wegbrengen

Je wordt thuis opgehaald als je dat wenst. Let op! Hoe verder je van het CBR af woont, hoe meer reistijd je nodig hebt om naar de oefenlocatie te rijden. Dit gaat ten koste van je lestijd. De intakeles vind plaats in de examenlocaties (Amsterdam West). Een wijze keus is om aan te vangen bij een station, bijvoorbeeld Sloterdijk.

Wie rijdt naar de oefenlocatie?

Autorijles Amsterdam

In principe ga jij direct achter het stuur als je het wilt. Wil je dit NIET vanaf de ophaalplaats? Dan rijdt je instructeur naar de oefenlocatie. Onderweg houdt je instructeur een praatje over het halen van je autorijbewijs. Stel je vragen gerust aan die persoon. Hoe duidelijker het voor je is des te minder teleurstellingen je in de toekomst kan verwachten.

Uitleg, demo's en oefenen

Aangekomen op de oefenlocatie legt je rijinstructeur het lesonderwerp uit. Hij/zij doet het een aantal keren voor. Vervolgens ga jij oefenen. Je instructeur bouwt de rijles zodanig op dat je het van makkelijk en samen naar moeilijk en alleen kan. Vervolgens word het lesonderwerp getoetst en samengevat en krijg je feedback wat je beter moet doen. Daarna rijd je terug naar de afgesproken afzet plaats. Als je het wenst wordt er al een vervolg afspraak gemaakt.

Advies na afloop

Aangekomen, krijg je een indicatie over de nodige hoeveelheid autorijlessen. De kosten voor het behalen van je autorijbewijs word berekend. Dit is natuurlijk allemaal vrijblijvend. Je weet na een intake waar je aan toe bent en niets zal in de toekomst als een verassing voor je verschijnen! Je hoort ook welk rijopleidingsvorm het beste bij je wensen past. Al je vragen worden door je rijinstructeur beantwoord. Wijs ga je naar huis om na te denken.

Cursus kiezen

Besluit je om verder te gaan bij ons? Dan dien je een keus te maken welke cursus je wilt volgen. Als je daar nog vragen over hebt, bel je of mail je ons. Heb je al een besluit genomen welke cursus je wilt volgen? Dan schrijven we je kosteloos in of je doet het zelf via onze website. Je wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld voor de eerste autorijles. De mogelijke autorijbewijs cursussen zijn:

Kosten en betaling autorijbewijs intakeles

Na afloop dien je de kosten van de intakeles contant aan je rijinstructeur af te geven. De betaling kan alleen contant gedaan worden. Pinnen in de auto behoort helaas niet tot de mogelijkheden. TIP: Kom voorbereid op je intakeles! Dat scheelt weer tijd en tijd is geld!

Hoe nu aanvragen autorijbewijs intakeles

Intakeles autorijbewijs Amsterdam

Wil je nu een intakeles bestellen? Doe dit door het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in te vullen en te verzenden. Daarna zullen wij je zo snel mogelijk terugbellen om een afspraak met je te maken. Voor het aanvragen zijn geen kosten aan verbonden. Geef wel even aan waar je opgehaald en afgezet wilt worden.
Intakeles nu aanvragen