Rijbewijs rijlessen op z'n best in Amsterdam
  • Autoproefles aanvragen Amsterdam
  • Autorijles pakket 30
  • Spoedcursus 10 daags Autorijbewijs Amsterdam
  • Autorijles Rittenkaart 20

Autorijbewijs voordelig halen

"Wil je voordelig je autorijbewijs halen bij Rijschool Tuncay in Amsterdam? Bestel dan nu een rijles rittenkaart!"

Rittenkaart nu bestellen

Autorijbewijs voordelig halen Amsterdam

Autorijbewijs voordelig halen

Je autorijbewijs halen in Amsterdam doe je door eerst een theorieexamen en vervolgens een praktijkexamen af te leggen. Je mag met je rijlessen beginnen, voordat je de theorie hebt gehaald. Doe als optie een tussentijdse toets (TTT) op 3/4 van je autorijlessen om alvast kennis te maken met de examinering van het CBR. Hiermee kan je vrijstelling verdienen op je eerste rijexamen voor de bijzondere verrichtingen, zoals fileparkeren.

Autorijbewijs theorie halen

Autorijbewijs theoriecursus Amsterdam

Het leren van de theorie is een heel karwei. Volg nu bij ons een 1-dags autorijbewijs theoriecursus in Amsterdamen laat ons het werk doen. Jij hoeft alleen maar goed op te letten in de klas. De volgende dag leg je het examen af. Kandidaten die een cursus volgen, hoeven minder rijlessen te nemen! TIP: Ga voorbereid op je theorie-examen!
Autorijbewijs theoriecursus

Autorijbewijs rijexamen halen

Autorijbewijs rijexamen Amsterdam

Wij vragen je rijexamen op tijd aan, waardoor je er naar toe kan werken. In de rijexamenkosten is een Eigen Verklaring (=EV een gezondheidsverklaring), aanvraagkosten, de autohuur, bemiddeling en begeleidingskosten inbegrepen. Je word getoetst of je zelfstandig, veilig en als het kan ook vlot aan het verkeer kan deelnemen.
Autorijbewijs rijexamen

Autorijbewijs proefles

Autorijbewijs proefles nu € 25 Amsterdam

Voordat je begint met één van onze cursussen, namelijk een autorijles pakket, een autorijbewijs spoedcursus of losse autorijlessen is het raadzaam dat je een proefles volgt. Je instructeur geeft je dan een indicatie welke rittenkaart het beste bij je past. Dit is uiteraard een advies.
Autorijbewijs proefles

Autorijles rittenkaarten

Autorijlessen Amsterdam

Door onze rijles rittenkaarten te kopen, ben je voordeliger uit! Je krijgt hiermee korting op het losse rijles uurtarief en bovendien mogen de kaarten in termijnen betaald worden. Ben je toe aan je rijexamen? Dan betaal je pas deze weer. Zo zorgen wij er voor dat het halen van je autorijbewijs financieel haalbaar voor je blijft.
Rittenkaarten autorijles

Autorijles pakketten

Autorijles pakketten Amsterdam

Wil je een complete autorijbewijs cursus volgen en wil je dit in termijnen betalen? Bestel dan één van onze rijlespakketten. Deze rijles pakketten bestaan uit autorijlessen en je rijexamen. De pakketten zijn uitbreidbaar met een ttt en een theoriecursus.
Autorijles pakketten

Spoedcursus autorijbewijs

Autorijbewijs spoedcursus Amsterdam

Wil je een complete autorijbewijs cursus volgen en intensief autorijlessen volgen. Bestel dan nu één van onze auto spoedcursussen. Zo heb je in 10 dagen al je autorijbewijs gehaald. Vind je dit wel erg kort? Volg dan een auto spoedcursus van 14 of 18 dagen. In deze dagen leg je eerst je ttt, vervolgens je rijexamen af. De spoedcursussen zijn uitbreidbaar met een theoriecursus.
Spoedcursussen autorijbewijs

Proefles aanvragen

Autorijden proefles Amsterdam

Wil je nu een auto proefles aanvragen en een eerste voordelige rijles volgen in Amsterdam? Klik dan nu hieronder op "Proefles nu aanvragen". Vul het formulier zo volledig mogelijk in en druk op verzenden. Vervolgens bellen wij je zo snel mogelijk terug voor het maken van een afspraak.
Proefles nu aanvragen