Rijbewijs rijlessen op z'n best in Amsterdam
  • Autorijlespakket Starter Amsterdam
  • Motorrijlespakket Starter Amsterdam
  • Autorijlespakket Midi Amsterdam
  • Motorrijlespakket Midi Amsterdam
  • Spoedcursus Autorijbewijs Amsterdam
  • Spoedcursus Motorrijbewijs Amsterdam
  • Auto proefles aanvragen Amsterdam
  • Motor proefles aanvragen Amsterdam

Werkwijze Rijschool Amsterdam

"Wil je even kijken hoe wij te werk gaan en rijles geven in Amsterdam? Bestel dan nu een proefles!"

Proefles nu bestellen

Aanmelding bij de rijschool

Je dient eerst jezelf aan te melden. Aanmeldingen via deze website is kosteloos. Aanmelden doe je op 2 manieren, namelijk:

  • Door het betreffende formulier in te vullen op deze website. Deze formulieren vind je op onze contactpagina.
  • Of je belt de rijschool. Het telefoonnummer is een 06-nummer. Omdat er meestal geen personen op de rijschool aanwezig zijn. Zij zijn meestal in een auto- of een motorrijles. Het telefoonnmummer vind je op onze contactpagina.

Proefles of intake aangevraagd...

Autorijbewijs proefles Amsterdam

Heb je een proefles of een intakeles aangevraagd met het proefles aanvraagformulier op deze website? Dan word je dezelfde werkdag nog teruggebeld. Heb je het formulier laat in de avond ingevuld, dan bellen we je de volgende werkdag terug. Als je niet kan wachten, dan kun je ons natuurlijk ook direct bellen om een proefles af te spreken.

Proefles bij de rijschool gevolgd...

Motorrijbewijs proefles Amsterdam

Al je vragen omtrent het behalen van je rijbewijs worden nu beantwoord. Het kostenplaatje word dan ook berekend. Dit is een goede indicatie. Wij kunnen je alleen een indicatie geven en zullen het nooit precies weten, omdat de proeflestijd tekort is om jou beter te leren kennen. Is de proefles je goed bevallen? Lees dan het kopje "Hoe inschrijven bij de rijschool" op deze pagina.

Intakeles bij de rijschool gevolgd...

Al je vragen omtrent het behalen van je rijbewijs worden ook beantwoord. Je krijgt een advies welke rijopleiding het beste bij je past. Het kostenplaatje wordt ook berekend en is uiteraard ook een indicatie. Maar deze indicatie is beter dan na een proefles. Omdat een intake 2 uur duurt en een proefles maar 1 uur. Je rijinstructeur kan nu beter je feitelijke beginsituatie bepalen. Hij of zij heeft nu meer tijd om jou te verkennen en hij of zij kan gericht kijken hoe snel jij rijtaken aanleert.

Inschrijven bij de rijschool

Is de proefles of de intakeles je goed bevallen? Dan kan je overgaan tot inschrijving voor die geadviseerde rijopleiding. Je bent uiteraard NIET VERPLICHT het advies op te volgen. Je mag ook een rijlespakket of spoedcursus zelf samenstellen. Mocht je later tot de ontdekking komen dat je meer rijlessen nodig hebt dan gedacht, dan kan je rijlessen bijkopen voor het rijlestarief wat in die rijopleiding gold. Mocht je rijlessen overhouden, dan storten we het tegoed netjes terug op je bank!

Hoe inschrijven bij de rijschool?

De inschrijving gebeurt via deze website of bij de rijschool ter plaatse. Wij hebben je persoonlijke gegevens nodig om je examens te kunnen aan te vragen. Wij zullen zorgvuldig met je gegevens omgaan. Je gegevens worden NOOIT EN NIMMER doorverkocht of iets dergelijks. Het blijft keurig in onze administratiemap tot het wettelijke bewaarplicht voorbij is! Daarna word het gewoon vernietigd.

Nu inschrijven

Alle afspraken op papier

Alle gemaakte afspraken worden op papier gezet. Er word een zogenaamde lesovereenkomst opgesteld. Samen met onze Algemene Voorwaarden en je rekening word je lesovereenkomst naar je gepost of gemaild. Als je nog geen startdatum had afgesproken met ons, bel je ons nu op voor het maken van een afspraak voor je eerste rijles van je rijopleiding. In die rijles geef je een getekende lesovereenkomst af aan ons.

Overgaan tot betalen

Inmiddels ben je waarschijnlijk met je rijlessen begonnen. Nu ga je het bedrag overmaken aan ons. Dit is het bedrag wat we samen vastgelegd hadden in je lesovereenkomst. Al onze gegevens vind je in de contactpagina.

Proefles aanvragen

Wil je nu meteen een auto of een motor proefles aanvragen? Klik dan nu hieronder op "Proefles nu aanvragen". Vul het formulier zo volledig mogelijk in en druk op verzenden. Vervolgens bellen wij jou zo snel mogelijk terug voor het maken van een afspraak. Een proeflesje kost bij ons altijd goedkoper dan een rijles.

Proefles nu aanvragen